Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Rits- en gesloten boots bij Nelson


Wanneer je snel de deur uit moet, is het handig om een paar schoenen in huis te hebben die gemakkelijk en snel aan- en uitgetrokken kunnen worden. Daarom vind je in de collectie boots van Nelson een ruim aanbod aan rits- en gesloten boots voor zowel dames als heren. Geen gedoe met veters, maar gemakkelijk instappen en wegwezen!

Dames kunnen bijvoorbeeld kiezen voor een paar stevige bikerboots van merken als Ps Poelman en Bullboxer of ga juist voor een nettere variant van bijvoorbeeld Clarks, Gabor of Rieker. De heren vinden hun ideale paar boots misschien wel in de collecties van Ecco, Panama Jack of Timberland. Ook voor de kinderen is het handig wanneer ze eenvoudig zelf hun schoenen aan- en uit kunnen trekken. Daarom vind je ook voor hen diverse rits- en gesloten boots in de collectie van Nelson. Sommige modellen zijn zelfs verkrijgbaar met klittenband! Handig tijdens het buitenspelen of op het schoolplein.

 


Rits- en gesloten boots online kopen


Bestel jouw favoriete rits- en gesloten boots eenvoudig online op Nelson.nl en ontvang ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Toch niet tevreden? Dan ruil of retourneer je ze ook gemakkelijk via de post of in één van onze ruim 100 winkels. Onze medewerkers helpen je graag verder. Neem ook eens een kijkje op het blog voor de laatste trends, inspiratie en styling tips. Hier vind je wekelijks nieuwe schoeninspiratie. 


Filters