Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Nette schoenen bestellen


Werk je op kantoor, heb je binnenkort een sollicitatie of is er een andere gelegenheid waarbij je chic voor de dag wil komen? Shop dan een paar nette schoenen in de herencollectie van Nelson. Je hebt de keuze uit hoge nette schoenen of lage nette schoenen, zodat je ze perfect kunt matchen met jouw gekozen outfit.

Neem een kijkje in de collectie van Bugatti, Ecco, Van Lier of ons eigen label Nelson en kies jouw favoriete model. Ga voor een basic zwarte of bruine variant of kies eens wat anders en shop een blauwe nette schoen. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit diverse materialen zoals suède of glad leer. De nette schoenen zijn verkrijgbaar met veters, gespen of als instapschoen. Zo kun je zelf bepalen wat jij het handigste vindt en het beste vindt passen bij jouw outfit. Zoek je ook nog een casual paar schoenen? Neem dan ook eens een kijkje in onze sneaker en veterschoenen collectie.

Nette schoenen online kopen


Heb je je nette schoenen snel nodig? Als je ze op werkdagen voor 22:00 uur besteld heb je ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Boven de € 39,95 betaal je bovendien geen verzendkosten. En zijn ze na ontvangst toch niet helemaal naar wens? Dan ruil of retourneer je je schoenen eenvoudig in één van onze Nelson winkels

Filters