Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Zomerse espadrilles voor een relaxte look

Espadrilles zijn oorspronkelijk afkomstig uit de Pyreneeën. De schoen wordt gemaakt van canvas of katoen met een zool van touw. In sommige gevallen wordt deze zool verstevigd met een laagje rubber, maar vaak wordt deze zo gegoten dat het alsnog op touw lijkt! Espadrilles zijn zomerse schoenen die door zowel dames als heren gedragen kunnen worden. Ze geven je een relaxte look en zijn ideaal te combineren bij een casual outfit.

Voor dames heeft Nelson diverse espadrilles van merken als Toni Pons, Hobb’s en La Strada. Kies voor een model met een sleehak voor een chique outfit tijdens een zwoele zomeravond. Maar natuurlijk kun je de platte modellen ook gewoon combineren met een casual outfit voor een dagje shoppen! Bij Nelson vind je espadrilles in diverse kleuren en ze zijn daarnaast ook verkrijgbaar met leuke metallic-accenten of prints. Daardoor zit er altijd wel een model bij die bij jou past!

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends? Bekijk dan ook eens ons blog. Hier vind je eveneens het laatste nieuws en natuurlijk onze acties!

Filters