Terug naar boven

Voorwaarden acties Alle voorwaarden van (lopende) acties bij Nelson Schoenen op een rijtje.

Lopende acties


Cadeaukaart Magazine voorjaar 2019

€ 10,- cadeaukaart Nelson magazine

 • Bij inlevering van de cadeaukaart in de winkel of bij de verzilvering van de unieke kortingscode op nelson.nl ontvang je € 10,- korting op je aankoop bij een minimale besteding van € 49,99.
 • De korting is geldig van 15 april t/m 26 mei 2019 en is niet inwisselbaar voor contanten.
 • De korting kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
 • Je kunt maximaal 1 kaart per aankoop verzilveren.
 • Tijdens de gehele actieperiode van maandag 15 april t/m zondag 26 mei 2019 spaar je met je Nelson klantenkaart automatisch dubbele spaarpunten bij al je aankopen.

€ 70,- cadeaukaart Nelson magazine

 • Bij inlevering van de cadeaukaart in de winkel of bij de verzilvering van de unieke kortingscode op nelson.nl ontvang je € 70,- korting op je aankoop bij een minimale besteding van € 70,-.
 • De korting is geldig van 15 april t/m 26 mei 2019 en is niet inwisselbaar voor contanten.
 • De korting kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
 • Je kunt maximaal 1 kaart per aankoop verzilveren.
 • Tijdens de gehele actieperiode van maandag 15 april t/m zondag 26 mei 2019 spaar je met je Nelson klantenkaart automatisch dubbele spaarpunten bij al je aankopen.

 


Winactie 'als influencer naar Parijs'

Algemeen

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de ' Weekend als influencer naar Parijs’ winactie (verder te noemen: de "Actie") van Nelson Schoenen B.V. (verder te noemen: "Nelson”), gevestigd en kantoorhoudende aan de Willem Brocadesdreef 1, 2132 PV te Hoofddorp, Nederland.

Algemene informatie over de Actie is te vinden in het Nelson magazine voorjaar 2019.

Een deelnemer kan kans maken om, als influencer voor Nelson, een weekend naar Parijs te gaan voor 2 personen , inclusief treinreis, overnachting en € 500,- zakgeld, met een totaal waarde van circa € 1.200,-. Er wordt in totaal 1 weekend voor 2 personen weggegeven.

 • 1 hotelovernachting exclusief ontbijt in het Hoxton Hotel (30-32 Rue du Sentier, 75002 Paris, France) o.b.v. een standaard kamer voor 2 personen. Vervoer tussen treinstation en hotel is op eigen gelegenheid. Het is 18 min loopafstand en er is de mogelijkheid om met de bus of metro te reizen.
 • Een retourticket met de Thalys vanaf Amsterdam centraal. Het tijdstip van vertrek is te bepalen in gezamenlijk overleg. De treinreis is o.b.v. comfort 2 klasse. Vervoer van en naar Amsterdam centraal is op eigen gelegenheid.
 • € 500,- zakgeld is vrij te besteden. Het kan o.a. gebruikt worden voor maaltijden, vervoer en overige kosten tijdens de reis.
 • De reis moet plaatsvinden in de maanden juni of juli 2019.

Iedereen kan deelnemen aan de Actie door je favoriete look voor Parijs op Instagram te posten met #nelsonschoenen en #metnelsonnaarparijs. Je dient de persoon te taggen waarmee je graag naar Parijs wilt en je profiel moet openbaar staan. De Actie loopt van dinsdag 16 april 2019 tot vrijdag 17 mei 2019 (verder te noemen: "Actieperiode”).

Aan het einde van de Actieperiode vindt de trekking van de winnaars plaats en op woensdag 22 mei maakt Nelson de winnaar bekend.Nelson behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van redenen de Actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

Deelname & uitkering prijs

Deelname aan deze Actie is kosteloos en staat open voor een ieder woonachtig in Nederland. Minderjarigen tot 16 jaar kunnen slechts deelnemen met toestemming van zijn of haar ouder c.q. verzorger. Zo nodig kan Nelson de leeftijd van de deelnemer verifiëren. Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Nelson en een ieder die direct of indirect betrokken is bij de actie.Nelson draagt zorg voor de eventuele kansspelbelasting die ten behoeve van de uit te keren prijzen betaald moet worden volgens de Wet op de Kansspelbelasting.De trekking en aanwijzing van de winnaars vindt op onpartijdige wijze plaats. Over de uitslag van de trekking wordt niet gecorrespondeerd. De prijzen kunnen niet worden geruild of ingewisseld voor contanten.

Als de geselecteerde winnaar laat weten af te zien van de prijs dan kan de prijs ingetrokken worden en toegekend worden aan een andere prijswinnaar. Indien de geselecteerde winnaar niet binnen 15 werkdagen reageert komt de prijs te vervallen/wordt een nieuwe prijswinnaar geselecteerd. Deze Actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd door of geassocieerd met Instagram of Facebook.

Medewerking, gegevens/privacy & auteursrechten

Om deel te kunnen nemen aan de Actie en hierover met de deelnemer te kunnen communiceren, kan de deelnemer gevraagd worden om bepaalde persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld naam en e-mailadres) aan Nelson te verstrekken. De deelnemer garandeert dat alle door deelnemer verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn. Indien de deelnemer winnaar van een prijs wordt, geeft de deelnemer Nelson op voorhand toestemming om zijn/haar naam te gebruiken voor welke uitingen dan ook die verband houden met de Actie, onder andere maar niet beperkt tot, gebruik op:

 • de website van Nelson (www.nelson.nl); en/of
 • de sociale netwerken van Nelson, zoals Facebook en Instagram.

Slotbepalingen

Indien het gewonnen product niet voorradig is, zoals het genoemde hotel, wordt er een alternatief gezocht door Nelson. Nelson behoudt zich het recht voor deelnemers die niet aan de voorwaarden voldoen of fraude willen plegen, te weigeren. Nelson is niet aansprakelijk voor druk- of zetfouten in de communicatie omtrent de Actie. Nelson is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die de winnaars eventueel moeten doen of maken in verband met de deelname aan deze prijsvraag, en met de acceptatie, het gebruik of misbruik van de prijs. Nelson, de door haar ingeschakelde hulppersonen of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade veroorzaakt door de door haar uitgekeerde prijs, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijzen.

In de gevallen waarin deze actievoorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Nelson. Op de Actie is Nederlands recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.


Social Media actie #nelsonschoenen

- Algemene informatie over de actie is te vinden op Facebook en Instagram.
- Door deel te nemen aan de actie kan 1 deelnemer kans maken op € 50,- shoptegoed in de vorm van een online kortingscode te gebruiken op www.nelson.nl. De kortingscode is slechts eenmalig te gebruiken, eventuele restwaarde is dus niet opnieuw te gebruiken. De kortingscode is niet inwisselbaar voor contanten.
- Elk persoon kan deelnemen aan de actie door via Instagram of Facebook een eigen foto te uploaden en hier #nelsonschoenen of @nelsonschoenen bij te vermelden.
- Iedere maand wordt er een winnaar bekend gemaakt. De winnaar van de betreffende maand wordt de eerste woensdag van de volgende maand bekend gemaakt via Instagram stories en krijgt persoonlijk bericht.
- De winnaar wordt gekozen op basis van de kwaliteit van de foto. Foto's kunnen enkel beoordeeld worden indien het profiel van de deelnemer openbaar is.
- Door deelname aan de actie ga je ermee akkoord dat je foto wordt gebruikt op de social media kanalen van Nelson Schoenen.
- Minderjarigen tot 16 jaar kunnen slechts deelnemen met toestemming van zijn of haar ouder c.q. verzorger.
- Door deelname aan deze actie gaat deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.
- Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Nelson.
- Deze actie wordt op geen enkele wijze gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook of Instagram. Facebook of Instagram is dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk jegens deelnemer.
- Nelson behoudt het recht de actie en voorwaarden naar eigen inzicht aan te passen naar de beschikbare mogelijkheden.


Instagram win actie Hub Hook-W

- Algemene informatie over de actie is te vinden op www.instagram.com/nelsonschoenen.
- Door deel te nemen aan de actie kunnen 2 deelnemer kans maken op een paar Hub Hook-W damessneakers (2114421020).
- Elk persoon kan deelnemen aan de actie door per reactie onder de Instagrampost aan te geven met wie hij/zij wil winnen.
- De actie loopt vanaf vrijdag 29 maart 2019. De winnaar wordt per reactie op Instagram bekendgemaakt op vrijdag 5 april 2019.
- Minderjarigen tot 16 jaar kunnen slechts deelnemen met toestemming van zijn of haar ouder c.q. verzorger.
- Door deelname aan deze actie gaat deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.
- Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Nelson.
- De prijzen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of anderszins.
- Deze actie wordt op geen enkele wijze gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook. Facebook is dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk jegens deelnemer.
- Nelson behoudt het recht de actie en voorwaarden naar eigen inzicht aan te passen naar de beschikbare mogelijkheden.


Facebook win actie ECCO kinderschoenen


- Algemene informatie over de actie is te vinden op www.facebook.com/nelsonschoenenonline.
- Door deel te nemen aan de actie kan 1 deelnemer kans maken op een paar ECCO kinderschoenen uit de kindercollectie op nelson.nl: https://www.nelson.nl/kinderschoenen/ecco/
- Elk persoon kan deelnemen aan de actie door per reactie onder de Facebookpost aan te geven welk paar ECCO kinderschoenen en welke schoenmaat hij/zij wil winnen.
- De actie loopt vanaf maandag 1 april 2019. De winnaar wordt per reactie op Instagram bekendgemaakt op maandag 8 april 2019.
- Minderjarigen tot 16 jaar kunnen slechts deelnemen met toestemming van zijn of haar ouder c.q. verzorger.
- Door deelname aan deze actie gaat deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.
- Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Nelson.
- De prijzen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of anderszins.
- Deze actie wordt op geen enkele wijze gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook. Facebook is dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk jegens deelnemer.
- Nelson behoudt het recht de actie en voorwaarden naar eigen inzicht aan te passen naar de beschikbare mogelijkheden.

Facebook win actie Geox Skylin

- Algemene informatie over de actie is te vinden op www.facebook.com/nelsonschoenenonline.
- Door deel te nemen aan de actie kan 1 deelnemer kans maken op een paar Geox Skylin meisjessneakers (5215025020).
- Elk persoon kan deelnemen aan de actie door per reactie onder de Facebookpost aan te geven waarom hij/zij wil winnen.
- De actie loopt vanaf maandag 25 maart 2019. De winnaar wordt per reactie op Instagram bekendgemaakt op maandag 1 april 2019.
- Minderjarigen tot 16 jaar kunnen slechts deelnemen met toestemming van zijn of haar ouder c.q. verzorger.
- Door deelname aan deze actie gaat deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.
- Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Nelson.
- De prijzen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of anderszins.
- Deze actie wordt op geen enkele wijze gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook. Facebook is dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk jegens deelnemer.
- Nelson behoudt het recht de actie en voorwaarden naar eigen inzicht aan te passen naar de beschikbare mogelijkheden.


Cadeautje van Duinrell bij aankoop van je schoenen

- Koop je in de periode van 1 t/m 30 april 2019 een paar schoenen in één van de Nelson winkels of op nelson.nl, dan ontvang je een cadeautje van Duinrell.
- Voor deze actie geldt; zolang de voorraad strekt.
- Max. een cadeauvoucher per klant, per aankoop.
- Nelson behoudt het recht de actie en voorwaarden naar eigen inzicht aan te passen naar de beschikbare mogelijkheden.

Duinrell kleurwedstrijd

- Tijdens de Nelson Kindermiddagen op 3 en 10 april 2019 ontvang je bij aankoop van een paar kinderschoenen in een van de Nelson winkels een Duinrell kleurplaat.
- Door deel te nemen aan de kleurwedstrijd kan 1 deelnemer kans maken op de hoofdprijs en 100 deelnemers maken kans op het winnen van de troostprijs.
- 1x Hoofdprijs: een weekendje weg (vrijdag t/m zondag) naar Duinrell voor 6 personen. De winnaar van de hoofdprijs verblijft in een 6-persoons Duingalow type comfort, te gebruiken t/m 31 oktober 2019.
- De hoofdprijs is strikt persoonlijk, op basis van beschikbaarheid en niet geldig tijdens schoolvakanties/feestdagen/exclusieve evenementen zoals Tina Festival. De winnaar ontvangt van Duinrell een brief met de boekingsinstructies.
- 100x troostprijs: onder alle deelnemers worden honderd Rick de Kikker knuffels verloot.
- Je neemt deel aan de kleurwedstrijd door uiterlijk 30 april 2019 de ingekleurde kleurplaat in te leveren in een van de Nelson winkels, volledig voorzien van de gevraagde NAW gegevens.
- De winnaars ontvangt uiterlijk 6 mei 2019 persoonlijk bericht.
- De persoonsgegevens die verstrekt worden voor deelname aan deze actie, worden alleen in gezet om contact te nemen met de winnende deelnemers. Na afloop van de actie worden alle persoonsgegevens vernietigd.
- Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Nelson.
- De prijzen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of anderzins.
- Over de actie kan niet worden gecorrespondeerd.
- Algemene informatie over de Nelson Kindermiddagen is te vinden op: nelson.nl/kindermiddag
- Door deelname aan deze actie gaat de deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.
- Nelson behoudt het recht de actie en voorwaarden naar eigen inzicht aan te passen naar de beschikbare mogelijkheden.