Terug naar boven

Voorwaarden acties Alle voorwaarden van (lopende) acties bij Nelson Schoenen op een rijtje.

Lopende acties


Social Media actie #nelsonschoenen

- Algemene informatie over de actie is te vinden op Facebook en Instagram.
- Door deel te nemen aan de actie kan 1 deelnemer kans maken op € 50,- shoptegoed in de vorm van een online kortingscode te gebruiken op www.nelson.nl. De kortingscode is slechts eenmalig te gebruiken, eventuele restwaarde is dus niet opnieuw te gebruiken. De kortingscode is niet inwisselbaar voor contanten.
- Elk persoon kan deelnemen aan de actie door via Instagram of Facebook een eigen foto te uploaden en hier #nelsonschoenen of @nelsonschoenen bij te vermelden.
- Iedere maand wordt er een winnaar bekend gemaakt. De winnaar van de betreffende maand wordt de eerste woensdag van de volgende maand bekend gemaakt via Instagram stories en krijgt persoonlijk bericht.
- De winnaar wordt gekozen op basis van de kwaliteit van de foto. Foto's kunnen enkel beoordeeld worden indien het profiel van de deelnemer openbaar is.
- Door deelname aan de actie ga je ermee akkoord dat je foto wordt gebruikt op de social media kanalen van Nelson Schoenen.
- Minderjarigen tot 16 jaar kunnen slechts deelnemen met toestemming van zijn of haar ouder c.q. verzorger.
- Door deelname aan deze actie gaat deelnemer akkoord met deze actievoorwaarden.
- Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Nelson.
- Deze actie wordt op geen enkele wijze gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook of Instagram. Facebook of Instagram is dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk jegens deelnemer.
- Nelson behoudt het recht de actie en voorwaarden naar eigen inzicht aan te passen naar de beschikbare mogelijkheden.