Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

 

Snowboots voor stevige winterwandelingen


Als de temperaturen weer lager worden en de sneeuw uit de lucht begint te dwarrelen, dan wil je toch nog steeds naar buiten kunnen. Omdat dit nog wel eens gevaarlijk kan zijn door de gladheid, is het zaak om jezelf te voorzien van stevige winterstappers. Gelukkig heeft Nelson speciaal hiervoor comfortabele snowboots die je voeten ook nog eens lekker warm houden. En bij Nelson kun je gelijk het hele gezin voorzien van de leukste snowboots!

Deze snowboots vind je bij Nelson voor zowel dames, heren als kinderen. Zelfs voor de kleine maatjes voor jongens en meisjes kun je terecht voor warme modellen. Ga voor een vrolijke felle kleur of hou het neutraal met zwart en grijs. Er zijn verschillende uitvoeringen met een rits- of vetersluiting, zodat jij zelf de keuze kan maken wat jij het gemakkelijkste vindt. Bovendien hebben ze allemaal een goed profiel waardoor jij altijd grip houdt. Zo kun je dus onbezorgd op stap tijdens de koude wintermaanden!

Snowboots online bestellen

 

Niks kan je nu dus nog weerhouden van een heerlijke winterwandeling in de koudere maanden met jouw hippe snowboots! Shop ze online of kom langs in de winkel. Bestel je ze op werkdagen voor 22:00 uur? Dan heb je ze in de meeste gevallen de volgende dag in huis!

Filters