Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Stevige boots bij Nelson


Houd je van stevige schoenen aan je voeten? Neem dan eens een kijkje in de collectie boots bij Nelson. Van fijne enkelboots tot handige rits- en gesloten boots en comfortabele veterboots. Voor iedereen is er passend paar te vinden. Boots zijn ideaal voor een flinke wandeling door de natuur in de zomer. En in de winter? Dan beschermen boots je ook nog eens tegen slechte invloeden van buitenaf zoals kou en vocht.

In de collectie boots voor dames vind je fijne merken als Ecco, Dr. Martens en Mustang. En heren vinden hun ideale boots misschien wel in de collecties van Timberland, Clarks of Panama Jack. De grove zolen zorgen voor een goede grip en het stevige materiaal geeft de voeten extra steun. Ga je gezellig samen met de kinderen op pad? Zorg dan dat ook zij voorzien zijn van een paar fijne laarsjes of boots. In ons assortiment vind je hier ook de leukste boots voor zowel jongens als meisjes.

Boots online bestellen


Wanneer je je schoenen op werkdagen voor 22:00 uur besteld heb je ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Heb je je schoenen dus snel nodig? Bestel ze dan gemakkelijk online. Kom je liever langs in de winkel? Ook dan staan onze medewerkers natuurlijk altijd voor je klaar. Mocht je maat niet beschikbaar zijn, dan bestellen we je schoenen alsnog gemakkelijk online via de webzuil in de winkel. Heb je vragen over je bestelling? Neem dan eenvoudig contact op met onze klantenservice.


Filters