Betalen Lees alles over de betaalmogelijkheden op Nelson.nl
 
 

Nelson Schoenen biedt je meerdere mogelijkheden om online jouw favoriete schoenen te bestellen en te betalen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Via de webshop van Nelson Schoenen dien je vooraf te betalen. Je hebt de keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden:
• iDEAL
• Creditcard
• PayPal
• Fashioncheque

De online betalingen lopen via het beveiligde platform van betalingsprovider Ogone. Bij het invoeren van de persoonlijke gegevens gedurende het bestelproces is de verbinding versleuteld middels een https verbinding. Indien je door een storing of foutmelding vastloopt tijdens het betalen, neem dan contact op met de Klantenservice zodat we je snel kunnen helpen.

Hoe werkt betalen met IDEAL of creditcard?
Als je internetbankiert bij de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van de bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kies je voor de betaalmethode iDeal of creditcard. Er opent zich een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde dag nog verwerkt.

Voor meer informatie klik je op onderstaande link naar de website van iDEAL.
Website iDEAL

Paypal
Paypal is een veilige en zeer eenvoudige manier om te betalen op internet. Paypal beschermt de koper, en de gekochte goederen. Met Paypal betaal je via je bank, creditcard of je tegoed op je Paypal-rekening. Aan een Paypal account is een bank- of girorekening van eigen keuze gekoppeld. Je kunt vanuit je eigen bank of giro geld bijstorten op je Paypal rekening.
Selecteer Paypal op de betaalpagina en vul de benodigde gegevens in.
De transactie is voldaan nadat er een bevestiging is gekomen vanuit onze betaalprovider Ogone en/of via Paypal.

Fashioncheque
Indien je in het bezit bent van een geldige Fashioncheque dan kun je deze verzilveren in onze winkels en webshop.
Na het plaatsen van de online bestelling, kies je voor de betaalmethode Fashioncheque waarna je het Fashioncheque kaartnummer kunt invoeren.
Mocht je saldo op je Fashioncheque onvoldoende zijn om de transactie te voltooien dan kun je de bijbetaling doen via een alternatieve betaalmethode zoals IDEAL of Creditcard.
Terugbetalingen kunnen enkel via de bank plaatsvinden, indien een artikel retour wordt gezonden zullen wij altijd om uw bankrekening vragen zodat wij de terugbetaling kunnen laten plaatsvinden.

Kortingscodes
Heb je een kortingscode ontvangen van ons, dan kun je deze onder de gestelde voorwaarden verzilveren in onze webshop. Vul je volledige code tijdens het bestellen in de daarvoor bestemde regel in je shopping bag. De korting wordt automatisch verrekend. Als de code niet werkt, krijg je een melding of wordt de korting niet verrekend. Het is mogelijk dat de bestelling niet aan de voorwaarden van de kortingscode voldoet. Mocht dit niet het geval zijn of je een vraag hebben over de kortingscode, neem dan contact op met onze klantenservice.