Terug naar boven

Betalen Lees alles over de betaalmogelijkheden op Nelson.nl
 
 

Nelson Schoenen biedt je meerdere mogelijkheden om online jouw favoriete schoenen te bestellen en te betalen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Via de webshop van Nelson Schoenen dien je vooraf te betalen. Je hebt de keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden:
• iDEAL
• Creditcard
• PayPal
• Fashioncheque
• VVV Cadeaukaart
• Klarna (achteraf betalen middels acceptgiro of online, + € 2,95 kosten)

De online betalingen lopen via het beveiligde platform van betalingsprovider Ogone. Bij het invoeren van de persoonlijke gegevens gedurende het bestelproces is de verbinding versleuteld middels een https verbinding. Indien je door een storing of foutmelding vastloopt tijdens het betalen, neem dan contact op met de Klantenservice zodat we je snel kunnen helpen.

Hoe werkt betalen met IDEAL of creditcard?
Als je internetbankiert bij de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kun je via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van de bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van de bestelling, kies je voor de betaalmethode iDeal of creditcard. Er opent zich een scherm waarbij je kunt kiezen voor de bank waarbij je online bankiert. Je volgt dan de procedure die je gewend bent met betalingen via internetbankieren. In principe wordt de betaling dezelfde dag nog verwerkt.

Voor meer informatie klik je op onderstaande link naar de website van iDEAL.
Website iDEAL

Paypal
Paypal is een veilige en zeer eenvoudige manier om te betalen op internet. Paypal beschermt de koper, en de gekochte goederen. Met Paypal betaal je via je bank, creditcard of je tegoed op je Paypal-rekening. Aan een Paypal account is een bank- of girorekening van eigen keuze gekoppeld. Je kunt vanuit je eigen bank of giro geld bijstorten op je Paypal rekening.
Selecteer Paypal op de betaalpagina en vul de benodigde gegevens in.
De transactie is voldaan nadat er een bevestiging is gekomen vanuit onze betaalprovider Ogone en/of via Paypal.

Fashioncheque
Indien je in het bezit bent van een geldige Fashioncheque dan kun je deze verzilveren in onze winkels en webshop.
Na het plaatsen van de online bestelling, kies je voor de betaalmethode Fashioncheque waarna je het Fashioncheque kaartnummer kunt invoeren.
Mocht je saldo op je Fashioncheque onvoldoende zijn om de transactie te voltooien dan kun je de bijbetaling doen via een alternatieve betaalmethode zoals IDEAL of Creditcard.
Terugbetalingen kunnen enkel via de bank plaatsvinden, indien een artikel retour wordt gezonden zullen wij altijd om je bankrekening vragen zodat wij de terugbetaling kunnen laten plaatsvinden.

VVV Cadeaukaart
Ook met een VVV Cadeaukaart kun je bij Nelson betalen, zowel in onze winkels als online.
Je kunt de betaalmethode VVV Cadeaukaart selecteren tijdens het bestelproces, en vervolgens het kaartnummer en de veiligheidscode invoeren. Mocht het saldo van je VVV Cadeaukaart hoger zijn dan de waarde van je bestelling, blijft het restant op de VVV Cadeaukaart staan. Als het saldo op de VVV Cadeaukaart niet toereikend is, kan je ervoor kiezen een andere VVV Cadeaukaart invoeren of voor een andere betaalmethode kiezen. 

Net als bij de Fashioncheque kunnen terugbetalingen enkel via de bank plaatsvinden, wij zullen bij een artikel dat retour verzonden wordt je om je bankrekening vragen zodat wij de terugbetaling kunnen uitvoeren.

Klarna
Met Klarna betaal je pas voor je bestelling als je die ontvangen hebt! Als je tijdens het bestelproces kiest voor de betaalmethode Klarna, vindt er een kredietcheck plaats en stelt Klarna vast of en voor welk bedrag jij je aankoop via deze betaalmethode kan doen. Om de check goed uit te voeren heeft Klarna je geboortedatum en telefoonnummer nodig. Mocht je niet kunnen betalen met Klarna, kun jij je bestelling altijd direct afrekenen met een andere betaalmethode.

Voor vragen over de kredietcheck en andere vragen over deze betaalmethode, kun je contact opnemen met Klarna. Klarna is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00u - 17.00u via de chat op www.klarna.com/nl/klantenservice of via telefoonnummer 020 - 8082852.

Meer informatie vind je op www.klarna.nl.

Wanneer je ervoor kiest om met Klarna te betalen, brengen wij per bestelling € 2,95 kosten extra in rekening.

Je kunt niet met Klarna betalen in combinatie met een Fashioncheque of VVV Cadeaukaart. 

Kortingscodes
Heb je een kortingscode ontvangen van ons, dan kun je deze onder de gestelde voorwaarden verzilveren in onze webshop. Vul je volledige code tijdens het bestellen in de daarvoor bestemde regel in je shopping bag. De korting wordt automatisch verrekend. Als de code niet werkt, krijg je een melding of wordt de korting niet verrekend. Het is mogelijk dat de bestelling niet aan de voorwaarden van de kortingscode voldoet. Mocht dit niet het geval zijn of je een vraag hebben over de kortingscode, neem dan contact op met onze klantenservice.