Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Klittenbandschoenen kopen voor kinderen


In de kinderschoenencollectie van Nelson vind je diverse klittenbandschoenenvoor jongens en meisjes. Door de gemakkelijke sluiting kunnen de kinderen hun schoenen snel en gemakkelijk zelf aan- en uittrekken. Handig wanneer de kinderen buiten willen spelen of schoenen moeten wisselen tijdens de gymles op school! Wanneer veterstrikken nog te moeilijk is, zijn klittenbandschoenen dus een goed alternatief!

De klittenbandcollectie bij Nelson is zeer gevarieerd en bied sportieve klittenbandschoenen van merken als Geox, Converse en Skechers. En zoek je wat netters? Dan kun je eens een kijkje nemen bij de boots van Little David of Orange Babies. Voor iedere gelegenheid vind je bij Nelson een passend paar klittenbandschoenen. In de zomer vind je diverse leuke modellen van canvas en textiel en in de winter vind je in de collectie ook diverse stevige leren modellen die de voeten beschermen tegen vocht en kou. En voor tijdens de gymles heeft Rucanor handige gymschoenen met klittenband voor zowel jongens als meisjes.

Zelf ook fan van klittenband? In de dames en heren collectie klittenbandschoenen bij Nelson vind je ook diverse comfortabele modellen. Neem snel een kijkje en kies jouw favoriet!


Klittenbandschoenen bestellen


Heb je het perfecte paar gevonden? Bestel je klittenbandschoenen dan gemakkelijk online. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld is in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Boven de € 39,95 betaal je bovendien geen verzendkosten.

 

Filters