Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Instapschoenen online bestellen

Wil je graag snel van huis kunnen? Dan zijn een paar instapschoenen onmisbaar! Geen gedoe met veters of ritsen, maar gewoon instappen en wegwandelen. Je vindt bij Nelson heel veel instapschoenen online in de webshop voor zowel dames als heren. Een mooie instapper kun je gemakkelijk combineren voor iedere gelegenheid. Casual in de vorm van een sneaker onder een spijkerbroek, maar een nette instapper past ook prima onder nette kleding voor op kantoor of een chic diner. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi paar moccasins of loafers? En wil je je schoenen toch wat strakker kunnen aantrekken? Dan kun je natuurlijk ook een kijkje nemen in de collectie klittenbandschoenen.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij merken als Ecco en Ara voor het beste comfort of kies een instapschoen uit de collectie van Skechers voor een sportieve look. Voor iedereen is er een passend paar instapschoenen te vinden in de collectie van Nelson.

Instapschoenen online kopen


Heb je jouw favoriete paar gevonden? Bestellen gaat heel gemakkelijk en de schoenen worden in de meeste gevallen de volgende dag thuis afgeleverd als je ze voor 22:00 op een werkdag besteld. Maar je kunt ze natuurlijk ook altijd ophalen in de winkel! Daar staan onze medewerkers ook altijd voor je klaar voor het beste advies. En ben je benieuwd naar de laatste trends? Lees dan ook regelmatig ons blog.


Filters