Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Enkelboots voor het hele gezin

In de collectie enkelboots van Nelson vind je heel verschillende modellen voor het hele gezin. Ideaal voor de koudere maanden in het voor- en najaar. Ze beschermen je voeten en enkels tegen kou en andere slechte invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn ze ook lekker stevig en het grove profiel geeft je extra grip. Wil je extra warmte? Kies dan voor een model met extra warme binnenvoering.

Heren hebben de keuze uit geklede of juist grove modellen. Zo kunnen de modellen van Ecco en Nelson prima op kantoor gedragen worden, en zijn de modellen van Timberland en PME perfect voor een stevige wandeling in de buitenlucht.

Natuurlijk zijn er voor dames ook diverse modellen die niet alleen praktisch, maar ook super trendy zijn. Kies bijvoorbeeld voor een model met kleine hak en versierd met grove gespen en ritsen. Denk hierbij aan merken als Supertrash of Rieker. Combineer ze met een mooie skinny jeans of juist een vrouwelijke rok voor een mooie balans.

Voor de kinderen kun je eens kijken bij de enkelboots van bijvoorbeeld Orange Babies, Develab of Vingino. Deze stoere boots zijn ideaal tijdens het buitenspelen kunnen prima tegen een stootje. Combineer ze met een stoer jack en jeans en de kids zijn klaar om de show te stelen op het schoolplein!

Wil je meer outfit inpiratie? Hou dan ons blog in de gaten voor de laatste trends of volg ons op Pinterest en Instagram. Voor meer vragen en advies kun je natuurlijk ook altijd terecht in één van onze ruim 100 winkels.

Filters