Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Stewardessenschoenen bestellen bij Nelson


Ben je stewardess en op zoek naar de perfecte pumps of stewardessenschoenen? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Nelson. Hier vind je diverse stewardessenschoenen voor dames in zowel donkerblauw als zwart. De pumps zijn verkrijgbaar in verschillende hakhoogtes, die voldoen aan de standaard eisen van stewardessenschoenen. Naast pumps shop je bij Nelson ook comfortabele ballerina’s die aan boord van het vliegtuig gedragen kunnen worden.

Bij Nelson heb je keuze uit diverse merken stewardessenschoenen zoals Gabor en Hogl. De stewardessenschoenen en pumps zijn verkrijgbaar van ons eigen label Nelson. De schoenen zijn gemaakt van zacht leer en daardoor extra comfortabel, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor een lange werkdag of –nacht. Voor zowel brede of smalle als kleine of grote voeten vind je bij Nelson het perfecte paar stewardessenschoenen. De modellen zijn verkrijgbaar vanaf maag 36 tot en met maat 42.

In de complete pump collectie voor dames vind je meer comfortabele pumps van merken als Ara, Clarks en Ecco. Dus ben je op zoek naar een ander paar pumps voor in je vrije tijd? Neem dan ook zeker hier eens een kijkje!

Online stewardessenschoenen kopen


Wanneer je je schoenen op werkdagen voor 22:00 uur besteld, heb je ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Heb je vragen of wil je meer informatie? Onze klantenservice staat je telefonisch of via e-mail te woord. Natuurlijk ben je ook welkom in één van onze ruim 100 winkels door het hele land, waar onze medewerkers je graag verder helpen.


Filters