zaterdag 17 september 2016

Lizzy over de Grunge trend!

Je hebt in het magazine al kunnen zien dat ik dit jaar één van de Nelson ambassadeurs ben. Laat ik mezelf eerst even voorstellen! Mijn naam is Lizzy, ik ben 21 jaar en ik woon in Utrecht. In het dagelijkse leven studeer ik commerciële economie en ben ik veel bezig met bloggen. 
Op mijn blog OurFavourites.nl schrijf ik al 7 jaar over de dingen die ik leuk vind. Persoonlijke dingen, maar ook fashion en lifestyle. Schoenen heb ik volgens anderen al meer dan genoeg, maar daar ben ik het natuurlijk niet mee eens. Vandaar dat het ambassadeurschap op mijn lijf geschreven is! Ik ben dol op comfortabele schoenen: met sneakers en een paar stoere laarsjes kun je mij heel blij maken
Stoere boots, kapotte spijkerbroeken, oversized t-shirts en houthakkersblousen staan centraal bij de grunge trend. Deze trend stamt uit de jaren 90. In die tijd was ‘grunge’ een naam voor Amerikaanse gitaarrock. De liefhebbers van rockmuziek hebben dus gezorgd voor een trend die momenteel heel populair is. Zo zijn de Dr. Martens schoenen terug van weggeweest!
De Dr. Martens schoenen werden veel gedragen door grungeliefhebbers en daarnaast waren ook de All Stars van Converse erg populair. Ik vind de Dr. Martens heel tof omdat je een simpele outfit een stoere twist kunt geven. En daarnaast lopen ze natuurlijk heel erg lekker… Maar terug naar de trend: want hoe kun je de grunge trend het beste dragen?
Dat is helemaal aan jou! Je kunt het namelijk zo gek maken als je zelf wilt! Momenteel zien we veel pandshirts in de winkels hangen, deze worden tegenwoordig niet alleen meer gedragen door fans van de bepaalde band, maar zijn een echt fashion-item. In combinatie met een leren jack en een paar stoere laarzen ben je good to go! Ook oversized t-shirts en blousen doen het goed. Wil je het helemaal bont maken, dan kan een gescheurde denim jeans natuurlijk niet ontbreken. Je hoeft natuurlijk niet alles bij elkaar te dragen, maar je kunt deze items zo mooi mixen met je eigen stijl.
Persoonlijk ben ik zelf meer van de basics. Ik draag mijn Dr. Martens dan ook graag met een zwarte outfit en daarover een oversized spijkerjack. Toch lekker oversized en stoer, maar wel mijn eigen stijl! Ook draag ik ze graag in combinatie met een regenparka. Donkergroen zien we heel veel dit seizoen en de winkels hangen vol met parka’s. Wederom een stoere, simpele outfit waarbij de schoenen zorgen voor het rauwe randje. En zo draag ik de grunge trend op mijn eigen manier!  

nelson-blog-nelson-lizzy-over-de-grunge-trend-2.jpg nelson-blog-nelson-lizzy-over-de-grunge-trend-3.jpg

Geschreven door

Lizzy

Lizzy

Blogger