dinsdag 5 maart 2019

De veelzijdige sneakers van New Balance

De stoere en comfortabele schoenen van New Balance zijn populairder dan ooit! Dit merk kenmerkt zich door de letter "N” op de schoen. Daarnaast maken ze gebruik van veel kleuren en verschillende materialen. Hierdoor vind je gemakkelijk een schoen die bij jou past en wat je makkelijk kan combineren!

Dames
Voor zowel de dames als heren sneakers blijft New Balance trouw aan hetzelfde design. Voor de dames wordt er gebruik gemaakt van frisse kleuren. Hierbij wordt ingespeeld op een trend die je dit jaar vaak gaat zien. Kijk bijvoorbeeld eens naar New Balance WL697. Stel je eens voor hoe fris en zomers jouw outfit eruit gaat zien met deze zachtroze sneakers!

Heren
Ook de heren worden niet vergeten! Deze sneakers hebben een stoer randje. De New Balance 247 komt onder andere in een mooie donkergroene kleur. Samen met de witte zool, krijgt deze sneaker een sportieve uitstraling. De New Balance 840 heeft een casual uitstraling en is makkelijk te combineren. Door de lichte kleur is de sneaker heel geschikt voor de zomerse dagen.

Bijna alle modellen van New Balance hebben ook een uitneembaar voetbed. Super handig! Hierdoor kan je gemakkelijk een eigen inlegzool aanbrengen om het draagcomfort nog meer te verhogen!
Welke sneaker van New Balance je ook kiest, je zit altijd goed.

Geschreven door

Linda

Linda

Blogger, Medewerkster klantenservice