woensdag 18 januari 2017

Gastblog Isabeau: Gabor loafers!

Hi lovelies!

Regen, wind, sneeuw. Het is echt winterweer! Maar ook al moeten we nu ons best doen om de regenplassen en smeltende sneeuw te ontwijken, ik kijk al uit naar de lente en de zomer! Ik vind sneeuw echt super, begrijp me niet verkeerd, maar niks gaat boven een zomerse dag! Lekker zonnen, naar het strand, late barbecues… Ik heb er nu al zin in, haha! Daarom heb ik vandaag ook een ‘outfit of the day’ met loafers! Deze schoenen zijn natuurlijk erg tof om te dragen en combineren met warmer weer, maar ook nu het nog wat kouder is zijn ze super te combineren!
De loafers die ik draag zijn van bordeaux rood lak, met op de bovenkant een soort ‘vachtje’! Door de zool wordt de schoen een stuk stoerder, I love it! Verder zitten ze heerlijk! De binnenkant sluit namelijk mooi aan aan je voet, waardoor ze perfect zijn voor een dagje shoppen.
Ik combineer de loafer met netkousen en een sportieve broek. Daardoor krijg je een speels effect. Daarop draag ik een trui met een coltrui eronder. Door te mixen met verschillende materialen en materialen, krijg je een verrassende outfit! Ik houd er erg van om verschillende stijlen te combineren. Zo is deze outfit zowel chic, als sportief én zit het allemaal super fijn!
Doordat de schoenen en de tas bijna dezelfde kleur hebben, wordt de outfit een geheel en vallen deze items extra op.
Nog even, en dan kunnen we weer heerlijk gaan genieten van het zonnetje en kan ik deze loafers gaan combineren in meer zomerse outfits. Hoe tof zouden deze staan met een toffe jumpsuit! De loafers zijn namelijk een perfect alternatief voor hakken!
See you next time,
Xxx Isabeau
Bekijk de complete outfit op haar blog: www.byisabeau.nl Insta: @isabeauvanmaastricht

nelson-blog-nelson-gastblog-isabeau-gabor-loafers-2.jpg

Geschreven door

Isabeau

Isabeau

Blogger