woensdag 19 december 2018

Een toet waar je goed mee doet

De Decembermaand is voor veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. Feestverlichting aan, cadeautjes onder de kerstboom, shoppen voor een feestelijke outfit en natuurlijk alle voorbereidingen voor een uitgebreid kerstdiner. 

nelson-blog-nelson-een-toet-waar-je-goed-mee-doet-2.jpg Helaas zijn de feestdagen voor ruim 100.000 kinderen in Nederland juist extra pijnlijk. Door problemen in de thuissituatie is een gezellig kerstdiner voor hen niet vanzelfsprekend. Bij 55.000 kinderen gaat het zelfs zo mis dat ze niet meer thuis kunnen wonen en de kerstdagen niet met hun familie doorbrengen. Met een speciale kerstcampagne 'Een toet waar je goed mee doet', vraagt stichting Het Vergeten Kind aandacht voor deze groep kwetsbare kinderen.

Omdat ook Nelson vindt dat ieder kind een gezellige kerst verdient, steunen wij deze mooie campagne. Jij toch ook? Meedoen kan eenvoudig en is ook nog eens heel lekker!

Een toet waar je goed mee doet
In samenwerking met Meester Patissier Hidde de Brabander en diverse ambassadeurs heeft Het Vergeten Kind een heerlijk receptenboek gemaakt boordevol inspiratie voor feestelijke toetjes. En daar worden we blij van. Want eerlijk is eerlijk, het scheelt een hoop kerststress als je weet welk dessert je op tafel gaat toveren.

1.       Vraag hier het Hartenhuis-kerstdesserts receptenboek van Het Vergeten Kind aan
2.       Maak tijdens de feestdagen de speciale Hartenhuis-taart of een ander toetje uit het  Hartenhuis-kerstdessertsboekje van Het Vergeten Kind.
3.       Deel jouw kerstdessert op social media met #hartenhuistaart. Zo laat jij zien dat je Het Vergeten Kind een warm hart toedraagt.

Recept cadeau bij aankoop van je schoenen
En omdat een cadeautje tijdens de feestdagen niet uit kan blijven ontvang je bij aankoop van je nieuwe schoenen in één van de 95+ Nelson winkels of op nelson.nl  alvast het favoriete recept cadeau* van Het Vergeten Kind ambassadeur Juvat Westendorp. Met alle tips & tricks om heerlijke Hartenhuis-Appelflappen op tafel te kunnen zetten.

*Looptijd 19 december t/m 31 december 2018, zolang de voorraad strekt.

Geschreven door

Mariska

Mariska

Marketeer