donderdag 5 januari 2017

Deze schoenen draag je het hele jaar door!

De zomer hebben we al weer een aantal maanden achter ons liggen, maar sommige trends kunnen nog steeds worden gedragen deze winter! Waarschijnlijk combineer je ze op een hele andere manier, maar deze variatie is juist leuk. Zo kijk je op een hele andere manier tegen je schoenen aan! In deze blog dus een recap met trends van afgelopen zomer die je nu nog steeds kunt dragen!


Sneakers De eerste en misschien ook wel de meest voor de hand liggende trend van vorig jaar zijn natuurlijk de sneakers! Sneakers zijn er in allerlei soorten en maten en passen dus eigenlijk onder iedere outfit. Vorig jaar droeg je ze misschien nog onder een gave spijkershort, combineer ze nu iets warmer onder een skinny- of misschien wel een flared jeans. Witte sneakers waren helemaal hot en waarom zou je ze in de kast zetten tot volgende zomer als je ze ook dit seizoen nog prima kunt doordragen! Zorg er wel voor dat je ze juist onderhoudt, zodat de sneakers ook daadwerkelijk wit blijven!

Ook de sneakers onder een rokje of jurk was een trend die veel gezien werd. Nu is het helaas veel te koud voor blote benen, maar ook sneakers onder een rok of jurk met een panty of maillot kunnen super leuk staan! Lekker preppy en vlot en helemaal van nu!


Brogues Ook de brogues waren helemaal on trend. Deze preppy schoentjes staan super leuk onder een rokje of jurk in de zomer, maar kunnen net als de sneaker ook prima met een panty of maillot worden gecombineerd. Bij de brogue trend wordt veelal gecombineerd met nog een paar trends zoals metallic en printjes.


(Enkel)Laarzen Enkellaarsjes kunnen eigenlijk altijd en zijn voor nu ook nog een lekker warm aan de voeten! In de zomer werden ze volop gecombineerd onder een stoere short voor naar een festival en in de winter passen ze onder iedere outfit. Kies voor een stoer paar zoals Dr. Martens voor onder een ripped jeans of rokje. Hiermee heb je meteen nog een trend te pakken, namelijk de combinatie van stoer en vrouwelijk! Ook de retro trend was in opkomst en deze trend kan vrolijk door worden getrokken naar de winter door te kiezen voor een paar laarsjes met blokhak! Deze staan super onder een flared- of boyfriend jeans.
Binnen de categorie laarzen kwam ook de western trend aan bod. Vorig jaar stonden ze super onder een zwierig tuniekje en creƫerde je op deze manier het echte boho gevoel. In de winter staan ze vooral lekker stoer en zijn ze heerlijk warm. Ook de over-knee trend houdt je voeten en benen deze winter vrij van de kou, want ook deze laarzen zijn gedurende de hele winter nog hot! Dikke sweater aan, spijkerbroek in combinatie met over-knee boots is de ultieme go-to look op dit moment.


Voor welke trend je ook kiest, je kunt bijna niet fout gaan deze winter. Pak dus gerust een paar schoenen uit de kast waarvan je eigenlijk dacht dat je ze alleen in de zomer zou dragen, want het kan gewoon!

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag