vrijdag 16 december 2016

De stijl van: Taria-ann van Survivor On Stilletos

Elke maand brengen we de stijl in kaart van populaire bloggers. Wat is hun stijl, wat zijn hun favoriete schoenen en hoeveel paar hebben zij in de kast staan? Prangende vragen die elke schoenliefhebber wil weten. Deze maand vertelt fashionblogger Taria-Ann Verburgt van Survivoronstilletos.com alles over haar shoe style.

Favoriet uit de collectie van Nelson? "Ik ben echt een hakkenmens. Mijn oog viel op een paar SuperTrash pumps. Sowieso vind ik Nelson een fijne winkel, er is voor ieder wat wils. Ik kan hier goed slagen, maar mijn moeder en oma ook."
Hoe zou jij je eigen schoenenstijl omschrijven? "Ik hou heel erg van statement schoenen. Negen van de tien keer draag ik hakken, maar soms draag ik sneakers. Ik ben gek op schoenen die opvallen en ga ook liever voor een eyecatcher dan voor een basic schoentje. Maar ze moeten wel draagbaar zijn, ik moet er wel op kunnen lopen."
Zo te horen ben je een high heels-liefhebber! Maar je moet kiezen: Nooit meer op hakken of nooit meer op sneakers? "Nooit meer op sneakers! Dat is voor mij heel makkelijk."
Hoeveel paar schoenen heb je in de kast staan? "Ik ben een aantal maanden geleden verhuisd, waardoor ik een overzicht kreeg over mijn schoenen. Ik heb 100 paar schoenen, waarvan er 20 paar sneakers zijn. Voor de rest zijn het allemaal hakken."
Wat is jouw eerste schoenenherinnering? "Het is niet mijn allereerste herinnering, maar wel een leuke: Ik was een jaar of 12 toen ik ging winkelen met een vriendinnetje. Van mijn moeder kreeg ik kleedgeld. Ik was na dat middagje shoppen thuisgekomen met een paar hakken, die véél te hoog waren voor mijn leeftijd. Van mijn moeder mocht ik die in het openbaar niet dragen, dus had ik ze alleen maar binnenshuis aan. Maar hierdoor heb ik wel op hakken leren lopen! Ik denk dat toen mijn liefde voor high heels is ontstaan, haha.

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan