Terug naar boven

Gastblog Laura: Valentino tassen! Nelson ambassadeur Laura geeft tips over haar favoriete tassen uit de collectie.

Blogger Laura
  • Laura
  • Blogger

  • dinsdag 6 juni 2017
  • 2388 keer bekeken

Leesduur: 2 minuten

Zoals jullie op mijn blog waarschijnlijk wel gemerkt hebben; ik ben niet alleen een groot fan van het aanbod aan schoenen op Nelson.nl, maar ook helemaal enthousiast van de tassen collectie. 

Naar mijn mening kun je aan twee dingen herkennen of een persoon stijl heeft: de schoenen en de tas die hij/zij draagt. Veel mensen onderschatten hoeveel een goed paar schoenen en een mooie tas met een outfit doen. Dit maakt of kraakt je soms echt. Mijn tip: investeer hierin!

Hoe fijn is het dat je zowel een goed paar schoenen als een musthave tas kan vinden op één site. Mijn favoriete merken die je kunt vinden op nelson.nl zijn Valentino en Clarks. Basic tassen die je outfit nét dat beetje extra geven.

Het aanbod aan tassen op nelson.nl bestaat op dit moment uit mooie voorjaars- en zomertinten. Beige, ecru, gebroken wit. Allemaal kleuren die heel goed gaan met een zomers lookje. Zo kan een denim short met een simpel wit shirt helemaal afgemaakt worden met één van deze tassen. Daarnaast vind je er ook nog een echte neon eyecatcher van Paul’s boutique en een metallic tas van Clarks die perfect bij de metallic trend van nu past. Zeker de moeite waard om even te kijken dus! 

Auteur
Blogger Laura
  • Laura
  • Blogger

Laura begon haar blog Mixtfashion.com in 2012 met als doel haar interesse voor mode en lifestyle te delen met anderen. Sindsdien inspireert Laura je dagelijks met haar favoriete items en persoonlijke stijl. Wat die stijl is? Van stoere grunge tot ‘Parisien Chic’ en casual bohemian. Heel gevarieerd dus! Laura schrijft over alles wat haar inspireert, want naast mode kun je op haar blog ook terecht voor inspiratie over kunst, reizen, evenementen en andere leuke projecten.