dinsdag 29 maart 2022

Tips om jouw sneakers in topconditie te houden!

Ze zijn tegenwoordig niet weg te denken in onze kledingkast: sneakers. Iedereen heeft wel een paar in hun kast liggen, het blijft alleen wel lastig om sneakers op leuke en nieuwe manieren te stylen of om ze goed te onderhouden. In deze blog staan een paar tips om je hier mee te helpen! De onderdelen die in dit blog besproken gaan worden zijn:

  1. Sneakers stylen met sokken
  2. Sneakers stylen met broeken
  3. Sneakers stylen met veters
  4. Opbergen van sneakers

Sneakers stylen met sokken

Sneakers op een vernieuwende en leuke manier stylen blijft moeilijk. Daarom kunnen kleurrijke sokken met leuke printjes een goede uitweg bieden om je outfit toch wat op te leuken. Daarnaast zijn sokken met print super trendy en brengen ze een echte toevoeging aan je outfit.

Sneakers stylen met broeken

Ook wijde jeans en broeken zijn een super toffe trend, maar het kan soms nog wel lastig zijn om deze op een leuke manier te combineren met een paar sneakers. Vaak zijn dit soort broeken heel lang en zie je een groot deel van de schoen niet. Dit op zich geeft ook al een leuke look, maar wil je dat jouw sneakers opvallen onder je broek? Dan is het misschien een idee om je sneakers met een cropped broek te stylen zodat je wel nog een deel van de schoen kan zien. Bij langere jeans kan het ook een leuke touch geven om je pijp een keer omhoog te slaan, zodat je broek wel wijd blijft maar je ook de sneaker kan zien.

Sneakers stylen met veters

De veters die in je sneakers zitten kunnen ook een grote verandering maken voor jouw outfit. Zo kunnen een paar gekleurde veter je schoenen pimpen, dit geeft namelijk al een heel ander beeld dan gewone witte sneakers. Ook kan de manier waarop je je veters in je schoenen rijgt een speels effect geven voor jouw sneaker. Je hebt namelijk heel veel verschillende manieren om je veters in je schoenen te doen, dit hoeft niet altijd op de kruisende manier te zijn. Het is vooral goed om hierbij te experimenteren!

Opbergen

Als het gaat om je sneakers opbergen is het super belangrijk om ze nooit in de zon te laten staan als je ze niet draagt, dit kan er namelijk voor zorgen dat ze verkleuren en dat is natuurlijk super zonde. Het beste is om sneakers en schoenen op te bergen in de originele doos of in een afgesloten ruimte of kast waar de zon niet makkelijk bij komt.

Wil je nog meer tips over hoe jij het beste jouw sneakers kan onderhouden? Check deze blog. Hopelijk hebben deze tips je een beetje geholpen met alles omtrent sneakers! Om onze collectie aan sneakers te shoppen neem dan een kijkje op nelson.nl.