Winterschoenen trends

We zijn het nieuwe jaar weer ingegaan en daar horen ook nieuwe winterschoenen trends bij! Je kan het nieuwe jaar niet beter instappen dan met een paar nieuwe schoenen aan de voeten. Maar welke schoenen zien we terug in de winter van 2024? Om een antwoord te kunnen geven op deze vraag, hebben we alle trends voor je op een rijtje gezet. We kunnen alvast één ding verklappen: met deze trends ga niet alleen jij, maar ook je voeten erg blij zijn!

De winterschoenen trends van 2024 zijn:

  1. Hoge laarzen
  2. Gevoerde boots
  3. Snowboots
  4. Platform boots

Winterschoenen trends 2

Hoge laarzen

Een trend die we afgelopen maanden al vaak genoeg zijn tegengekomen: de hoge laarzen. En wat zijn we blij dat deze trend nog niet weggaat! Met het dragen van hoge laarzen zie je er niet alleen stijlvol uit, maar creëer je ook comfort. Deze laarzen houden je onderbenen namelijk heerlijk warm tijdens de koude dagen. En wie wil dat nou niet? Van hoge laarzen zijn veel varianten te vinden. Van een vrouwelijke laars met een hak tot een stoere laars met een grove zool, en een ‘basic’ kleurtje tot metallic, you name it, we got it! Hoge laarzen zijn in de winter leuk te stylen met een rokje en een wollen trui of een skinny jeans. Merken zoals Ara, Nelson en Mexx hebben hoge laarzen in hun collectie.

Ara Denver - Hoge laarzen - Zwart
Mexx Krystal - Hoge laarzen - Goud
Nelson - Hoge laarzen - Brons
Nelson - Hoge laarzen - Zwart
Mexx Krystal - Hoge laarzen - Wit

IMG_2900 - 12x4,5

Gevoerde boots

Het is eigenlijk bijna niet te geloven dat pantoffels tegenwoordig gedragen worden als trendy boots. Tja, raar maar waar, want het is toch echt zo! We kunnen er in het modebeeld geen genoeg van krijgen. Gelukkig is het zeker geen straf, een paar van die zachte en warme boots aan de voeten. Als je deze schoenen nog niet in je kast hebt staan, is dit het moment om eindelijk die ‘stap’ te zetten. Gevoerde boots zien we veel gestyled worden met een baggy jeans en een zachte trui erop. Een andere combinatie die veel in het straatbeeld voorkomt, zijn de boots met een legging en kousen dragen. Meer comfort dan dat bestaat bijna niet! Dus waar wacht je nog op? Merken zoals Nelson, Colors of California en Warmbat Australia hebben cozy boots in hun collectie.

Nelson - Gevoerde boots - Beige
Colors of California - Gevoerde boots - Cognac
Warmbat Australia Durack Plateau - Gevoerde boots - Beige
Colors of California - Gevoerde boots - Roze
Nelson - Gevoerde boots - Zwart

IMG_2886 - 12x4,5

Snowboots

“Snowboots? Ik ga niet eens op wintersport!” Dat maakt niet uit. Wel of geen wintersport, zolang het koud is buiten wordt je echt niet raar aangekeken als je met een paar snowboots over straat loopt. Sterker nog, ze zijn hartstikke hip! En daarnaast net als de gevoerde boots ontzettend warm en comfortabel. Deze schoenen zijn ideaal om het winterse weer mee in te gaan. Snowboots kan je leuk combineren met een legging en hoge wollen sokken die net boven de boots uitkomen. Het merk Moonboot The Original heeft snowboots in hun collectie.

Moonboot The Original - Snowboots - Zwart

IMG_2923 - origineel formaat

Platform boots

Als je graag wat centimeters groter zou willen zijn, is deze trend perfect voor je. Deze boots met een platformzool gaan je namelijk een stukje verder de hoogte in helpen! Of je nou op zoek bent naar een paar hoge laarzen of veterboots, platform boots zijn in allerlei verschillende varianten en modellen te vinden. Ze geven elke outfit een stoere touch. En misschien nog wel het allerleukste aan deze boots: je kan ze eindeloos combineren. De schoenen hebben namelijk tegelijk een stoere en vrouwelijke uitstraling. Dat maakt dat je ze dus ook met allerlei soorten outfits kan matchen! Merken zoals Calvin Klein, Tommy Jeans, Buffalo, Dr. Martens en Nelson hebben platform boots in hun collectie.

Calvin Klein Knee Boot - Veterboots - Zwart
Buffalo Aspha Combat Mid Warm - Veterboots - Beige
Dr. Martens Sinclair Fur - Veterboots - Zwart
Nelson - Hoge laarzen - Zwart

Met welke schoenen ga jij de winter trotseren? Of je nou voor een hoge laars, een cozy boot, een snowboot of een platform boot gaat, je loopt er hoe dan ook helemaal stijlvol bij! Neem een kijkje op Nelson.nl of breng een bezoekje aan één van onze winkels.