donderdag 10 december 2015

Kinderschoenen voor de feestdagen

Het aftellen is begonnen! Nog even en de kerstdagen staan weer voor de deur. Iedereen wil er natuurlijk op zijn kerstbest uit zien, maar zijn er ook momenten wanneer je je chique schoenen beter kunt inwisselen voor een ander paar kerststappers. Zeker bij kinderen zijn de juiste schoenen op het juiste moment erg belangrijk. Lees mee zodat ook jij kan zorgen dat je tijdens de kerstdagen voor elk moment een passend paar kinderschoenen in huis hebt!

Een frisse neus
Het gebeurt de laatste jaren niet erg vaak meer, maar als er met Kerst dan toch een pak sneeuw ligt is het natuurlijk heerlijk om met z’n allen naar buiten te gaan. Maak een stevige wandeling of hou een sneeuwballengevecht met het gezin. Kindervoeten hebben extra bescherming nodig, dus zorg dan wel dat je een paar stevige snowboots in huis hebt. Ze houden je voeten goed warm en voorkomen natte sokken. Toch weer geen sneeuw dit jaar? Kies dan voor een stevig paar veterboots zoals die van Timberland of Dr. Martens. Deze hebben een goed profiel en comfortabel voetbed waardoor je het er veel langer op uit houdt. Wil je meer weten over snowboots voor de kids? Lees het in onze eerdere blogpost.

Laat het feest beginnen
Lekker een frisse neus gehaald? Dan is het nu tijd voor het feest! Lekker eten, spelletjes doen en zingen en dansen op kerstmuziek. Daarbij hoort natuurlijk een feestelijke outfit, en deze is niet compleet zonder een mooi paar schoenen! Meisjes kunnen kiezen voor een mooi paar laarsjes of ballerina’s. Draag ze met een legging onder een jurkje of rokje. Kies voor wat metallic en glitter accenten voor een extra feestelijk effect! Voor jongens zijn er mooie enkelboots en veterschoenen die je kunt dragen onder een mooie (spijker)broek en blouse. Ook in 2016 blijven deze schoenen helemaal hip, dus ze kunnen gewoon doorgedragen worden in het nieuwe jaar!

Tijd voor ontspanning
Hoe gezellig het allemaal ook is, aan het einde van de dag zijn jullie natuurlijk ontzettend moe van al het kletsen, zingen en swingen. De hoogste tijd voor ontspanning! Doe de open haard maar aan, zet een gezellige kerstfilm op en schuif je voeten in heerlijk warme pantoffels. Zo zijn jullie in no-time weer helemaal fit!

Meer dan mooi
Iedereen wil er natuurlijk altijd zo leuk mogelijk uitzien. Maar bij kinderschoenen is het vooral belangrijk dat de schoenen goed passen, duurzaam zijn en goede bescherming bieden. Wil je meer weten over hoe je de juiste maat en pasvorm bepaald? Lees hier meer over in onze blogpost: ‘Welke maat kinderschoenen moet ik kopen?’.

nelson-blog-nelson-kinderschoenen-voor-de-feestdagen-2.jpg nelson-blog-nelson-kinderschoenen-voor-de-feestdagen-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer