dinsdag 2 oktober 2018

Kinderschoenen kopen? 5 handige survivaltips!

Voor veel ouders is het ieder seizoen weer een struggle; nieuwe schoenen kopen voor de kinderen. Want krijg ze maar eens mee als ze zich net met de tablet op de bank hebben genesteld. Eenmaal in de winkel zijn ze ineens niet meer te houden, en wordt ‘loop eens een klein stukje' meteen een sprint naar de andere kant van de winkel. Graag geven we je vijf handige tips om het shoppen leuk te houden, voor jou én voor je zoon of dochter.

1. Meet kindervoeten van tevoren altijd even op. Dit voorkomt eindeloze passessies om erachter te komen of de schoenen écht lekker zitten, of dat je kind dit alleen zegt omdat het graag naar huis wilt. In onze winkels hebben we alle apparatuur om de juiste maat te bepalen. Zelf opmeten kan natuurlijk ook, kijk op youtube.com/nelsonschoenen voor handige tips.

2. Maak online alvast een voorselectie. Op nelson.nl kun je per schoen en maat zien of deze in de winkel bij jou in de buurt aanwezig is. Heeft jouw kind een uitgesproken eigen smaak? Kruip samen achter de laptop en kies alvast de leukste uit!

3. Andersom kan natuurlijk ook: laat de voetjes opmeten in één van onze winkels en bestel de schoenen daarna op je gemak online. Dit voorkomt ook dat je kind direct op de laarzen-in-alle-kleuren-van-de-regenboog afstapt, terwijl jij die nu juist niet had bedacht bij die stoere 'mini-me' outfit.

4 Ga niet schoenenshoppen op de meest drukke dagen van de week. Het lijkt  misschien heel voor de hand liggend om op zaterdagmiddag naar het winkelcentrum te rijden, maar met kinderen schoenen  passen in een volle winkel is meestal geen pretje. Kies liever een wat rustigere middag uit en neem de tijd!

5 Stel een beloning in het vooruitzicht. Over een paar jaar zijn die nieuwe sneakers juist de beloning, maar nu ziet jouw kind dat waarschijnlijk nog niet zo. Stel voor om na het passen samen iets leuks te doen, zodat je zoon of dochter iets heeft om naar uit te kijken. Wij helpen je een beetje, want in elke Nelson winkel ligt bij de kassa een kleine verrassing klaar voor onze jongste klantjes. Bij aankoop van een paar kinderschoenen krijgen zij een leuke DIY kijkdoos-bouwplaat en een punchballon mee naar huis*!
*Zolang de voorraad strekt.

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer