woensdag 8 april 2015

Skechers voor kids!

Het is weer zover, de kinderen zijn weer gegroeid en de voetjes zijn natuurlijk niet achtergebleven. Tijd voor een bezoekje aan de schoenenwinkel. Maar daar begint de strijd. Jij wil dit, de kinderen willen dat. Jij wil het allerbeste. En de kinderen? De kinderen willen lampjes! Glitters! Kleuren! De schoenen die de hele klas heeft! Gelukkig heeft Nelson weer een nieuwe collectie Skechers binnen. Een merk waar jullie beide helemaal blij mee zullen zijn! 

Waarom zijn ze dan zo goed?
Skechers is nog een relatieve nieuwkomer tussen alle ‘casual sportschoenen’. Ze begonnen pas in de vroege jaren 90, in Amerika. Toch staat Skechers inmiddels al in de top 5 van sportschoenen in de wereld. De sneakers van Skechers hebben een binnenzool met ‘memory foam’. De zool vormt zich naar de voet bij elke stap waardoor het net lijkt of je op kussens loopt! De schoenen zijn super licht en ook nog eens heel gemakkelijk aan te trekken door het gebruik van elastiek en klittenband. Daarnaast hebben een stevige zool waardoor ze best tegen een stootje kunnen tijdens het buitenspelen. 

En waarom vinden de kinderen ze dan zo leuk?
De schoenen staan bekend om hun opvallende prints, kleuren en een brutale uitstraling. Naast de sportieve sneakers en gympen, zijn er ook nog zomerse sandalen voor de meiden in de collectie. Skechers werkt regelmatig samen met celebrities, muzikanten en reality-tv-sterren. Ook op de ‘kinderzenders’ zal je vast al vaker reclames van Skechers voorbij hebben zien komen. Niet gek dat de kinderen helemaal fan zijn, want wie wil er nou niet uitzien als die hippe meiden en jongens op tv! En wees eerlijk, van die kleuren en printjes wordt toch iedereen vrolijk? 

Je kunt je kinderen dus verantwoord op hun favoriete schoenen laten lopen. Ze zijn goed voor de voetjes, zien er fantastisch uit en zijn ook nog eens super praktisch. Kinderen blij, jij blij!

nelson-blog-nelson-skechers-voor-kids-2.jpg

nelson-blog-nelson-skechers-voor-kids-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer