donderdag 16 juni 2016

Het perfecte cadeau voor Vaderdag

Op zondag 19 juni is het zo ver: dan is het Vaderdag! Dé dag om jouw vader eens in het zonnetje zetten. Hoe kan dat nou beter dan met een ontbijtje, lief kaartje en/of mooie tekening? Nou, wat dacht je van een paar slippers! De ultieme accessoire voor jouw vader, waarmee hij in één klap summer proof is.

Comfort vs. trendy
Van teenslipper tot aan leren Birkenstock, er is voor iedere papa wel een perfect paar te vinden. Als jouw vader ’s zomers veel op slippers loopt (bijvoorbeeld op vakantie), kijk dan naar een paar slippers die comfortabel zijn. Merken die comfortabele slippers maken zijn Rieker, Ecco en natuurlijk Birkentocks. Deze slippers zijn veelal van leer en hebben een goed voetbed, waardoor jouw pa urenlang kan lopen zonder pijn aan zijn voeten. Houdt jouw vader meer van een sportief model? Kijk dan eens bij de exemplaren van Havaianas en Reef. Deze slippers zijn zowel in basic tinten als met de leukste kleurencombinaties en vrolijke prints. En nog een bijkomend voordeel is dat deze slippers óók lekker zitten! 

In één keer de juiste maat
Snorkel een paar oude slippers van hem op en check de maat die eronder staat. Die maat geeft een indicatie voor zijn nieuwe paar, want niet alle slippers zijn hetzelfde! Neem anders bij twijfel de slipper mee naar de winkel, zodat je niet meer het risico loopt om met de verkeerde maat thuis te komen. Kom je er echt niet uit? Onze Nelson-medewerkers willen graag meehelpen met de zoektocht naar de perfecte slippers.

En, heb je een paar leuke slippers gevonden? Probeer ze op Vaderdag dan direct uit, met bijvoorbeeld een dagje strand of een zomerse barbecue in het park.

Fijne Vaderdag!


nelson-blog-nelson-het-perfecte-cadeau-voor-vaderdag-2.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan