dinsdag 14 juli 2015

Reef slippers voor een avontuurlijke zomer!

Zodra het weer het toestaat leven we het liefst zoveel mogelijk buiten. We genieten van het zonnetje in de tuin, zoeken verkoeling in het zwembad of vertrekken met de koelbox naar het dichtstbijzijnde strand. Maar waar de één het liefst ontspant en zo weinig mogelijk beweegt, geniet de ander het liefst van actieve watersport. Want wat is er nou lekkerder dan aan je conditie werken terwijl je geniet van het zonnetje en de buitenlucht! Reef denkt hier net zo over en biedt al ruim 30 jaar de beste slippers voor surfers.

Platvoeten
Het begon allemaal in de jaren 70. De twee Argentijnse broertjes Aguerre vertrokken naar Zuid-Californië om te surfen. Ze wilden hun droom verwezenlijken en een eigen bedrijf opzetten. Het idee was om comfortabele strandslippers voor surfers te maken, omdat ze allebei platvoeten hadden. In 1984 produceerden ze hun eerste slippers die tot de dag van vandaag over de hele wereld verkocht worden!

Lifestyle label
Reef is inmiddels uitgegroeid tot een echt lifestyle label dat staat voor sport, fashion, trend en innovatie. De slippers zijn anatomisch gevormd en hebben ondersteunende voetbedden, waardoor ze heerlijk lopen. Ondanks dat de slippers vooral populair zijn onder surfers, worden ze tegenwoordig door iedereen gedragen. Voor zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn er diverse modellen op de markt. Dus ook als je niet zo’n actieve surfer bent heeft Reef mooie slippers voor je. Er zijn modellen uitgevoerd in leer, stof en rubber, zodat je ze helemaal kunt aanpassen aan je eigen stijl. Je kunt kiezen voor kleurrijke modellen, vrolijke prints of juist rustige bruintinten. Voor kinderen zijn er modellen met een handig hielbandje, waardoor ze hun slippers niet verliezen tijdens het buitenspelen.

Milieuvriendelijk
Wat ook goed is om te weten: Reef zet zich ook in voor het milieu. Zo gebruiken ze geen giftige PVC lijm en worden de slippers zoveel mogelijk gemaakt van gerecycled materiaal en biologisch katoen. Zo loop je dus comfortabel én zonder schuldgevoel op prachtige slippers!

Ontspanning
Natuurlijk heeft zelfs de meest actieve watersporter wat ontspanning nodig. En na zo’n actieve dag wil je natuurlijk nog even nagenieten met een lekker drankje. Gelukkig heeft Reef ook hier aan gedacht, want op de zool van sommige modellen vindt je zelfs een flessenopener! Comfortabel én praktisch dus!

Bekijk de collectie Reef slippers op Nelson.nl en bestel ze direct of kom langs in één van onze ruim 70 winkels.

nelson-blog-nelson-reef-slippers-voor-een-avontuurlijke-zomer-2.jpg nelson-blog-nelson-reef-slippers-voor-een-avontuurlijke-zomer-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer