Reef slippers voor een avontuurlijke zomer!

Zodra het weer het toestaat leven we het liefst zoveel mogelijk buiten. We genieten van het zonnetje in de tuin, zoeken verkoeling bij een meertje of vertrekken met de koelbox naar het dichtstbijzijnde strand.

Zodra het weer het toestaat leven het liefst zoveel mogelijk buiten. We genieten van het zonnetje in de tuin, zoeken verkoeling bij een meertje of vertrekken met de koelbox naar het dichtstbijzijnde strand. Maar waar de één het liefste ontspant en zo weinig mogelijk beweegt, geniet de ander het liefst van actieve (water)sport. Want wat is er nu lekkerder dan aan je conditie werken terwijl je geniet van het zonnetje en de buitenlucht? Het merk Reef denkt hier precies hetzelfde over en maakt daarom al ruim 35 jaar de beste slippers voor niet alleen surfers, maar iedereen op vakantie! Nieuwsgierig geworden naar dit sportieve merk? Lees dan snel verder.

Platvoeten
Het begon allemaal in de jaren 70 toen de twee Argentijnse broertjes Aguerre naar Zuid-Californië vertrokken om volop te gaan surfen. Daar eenmaal aangekomen, wilden zij hun droom verwezenlijken en een eigen bedrijf opzetten. Hun idee was om comfortabele slippers voor surfers te maken, die zij naar het strand konden dragen. Beide broers hadden platvoeten, dus ultiem comfort en een ondersteunend voetbed was een must! In 1984 produceerden zij hun eerste paar slippers die tegenwoordig nog steeds over de hele wereld worden verkocht!

Lifestyle label
Inmiddels zijn de Reef slippers en sandalen niet meer alleen voor surfers, maar is het merk uitgegroeid tot een echt lifestyle label dat staat voor sport, fashion, trend en innovatie. De slippers zijn anatomisch gevormd en hebben ondersteunende voetbedden, waardoor ze heerlijk comfortabel lopen. Ondanks dat de slippers vooral populair zijn onder surfers, worden ze tegenwoordig door iedereen gedragen, van dames en heren tot kids. Er zijn modellen uitgevoerd in leer, stof en rubber, zodat je ze helemaal kunt aanpassen aan je eigen stijl. Je kunt kiezen voor een kleurrijke modellen, vrolijke prints of juist ruige bruintinten. Voor kinderen zijn er modellen met een handig hielbandje, waardoor zij hun slippers niet snel kunnen verliezen tijdens het buitenspelen.

Milieuvriendelijk
Wat ook goed is om te weten: Reef zet zich ook in voor het milieu! Zo gebruiken ze geen giftige PVC lijm en worden de slippers zoveel mogelijk gemaakt van gerecycled materiaal en biologisch katoen. Zo loop je dus comfortabel op je slippers en ondersteun je ook nog eens het milieu. Ideaal toch?

Ontspanning
Natuurlijk heeft zelfs de meest actieve watersporter ook wat ontspanning nodig. En na zo'n actieve dag wil je natuurlijk nog even nagenieten met een lekker drankje. Gelukkig heeft Reef hierover nagedacht, want op de zool van een aantal modellen vind je zelfs een flessenopener! Comfortabel én praktisch dus!

Bekijk de collectie Reef slippers op Nelson.nl en bestel jouw favoriete paar direct of kom langs in een van onze winkels.

Reef Star Cushion Sassy - Slippers - Zwart
Reef Fanning 2.0 - Slippers - Groen
Reef Ortho Woven - Slippers - Zwart