dinsdag 21 juni 2022

Dit zijn de herenschoenen trends van deze zomer!

De zomer is eindelijk aangebroken en bij een nieuw seizoen horen natuurlijk nieuwe trends. Dit betekent dus ook: nieuwe schoenen! Niet alleen voor dames zijn er volop nieuwe trends gespot, ook de heren kunnen er dit seizoen weer op en top fashionable bij lopen. In deze blog lees je alles over de laatste herentrends en musthaves in onze nieuwe collectie.

Loafer

Of je nu de hele dag moet werken of er lekker op uit bent, een loafer kan je bij elke gelegenheid dragen. Doordat deze schoenen zo veelzijdig zijn kan je chique dragen, maar ook juist heel casual. Dit ligt er natuurlijk ook aan welk model, kleur en materiaal de loafer is. Een loafer met een witte zool geeft een wat sportievere look aan de schoen, terwijl een mooie leren loafer er juist wat netter uit ziet. Deze zomer zijn loafers in ieder niet te missen uit je schoenenkast, dus sla ze snel in!

Tommy Jeans - Mocassins & loafers - Blauw
Tommy Jeans - Mocassins & loafers - Blauw

Birkenstock

The good old classic Birkenstocks zijn natuurlijk ook een zomerschoen die we niet mogen vergeten. Met een tal aan modellen, materialen en kleuren zijn Birkenstocks de perfecte schoen voor deze zomer. Of je nou voor een dichte instapper gaat zoals het Boston model of juist voor een fijne sandaal zoals de Arizona, er is voor ieder wat wils.

Birkenstock Boston - Instapschoenen - Taupe
Birkenstock Ramses - Sandalen - Bruin
Birkenstock Arizona - Sandalen - Taupe

Als je jouw favoriete paar zomer schoenen hebt gevonden, is het natuurlijk ook van belang om ze mooi te houden. Ook tijdens warmere dagen is het nodig je schoenen regelmatig te beschermen met een spray. Let daarbij wel goed op van welk materiaal je schoenen zijn gemaakt. Zo blijven jouw musthave schoenen meerdere seizoenen lang mooi!