maandag 14 september 2020

Heppie By Nelson

Wist jij al dat Nelson ook een eigen kinderschoenenlijn heeft, genaamd Nelson Kids? Met deze collectie steunen wij sinds 2018 stichting Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind helpt om kwetsbare kinderen zichtbaar te maken, ze een stem te geven en hun situatie te verbeteren. Met onze Nelson Kids collectie helpen wij hier uiteraard graag aan mee! Benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Het Vergeten Kind
Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse kinderen onder de gelukkigste ter wereld horen, echter geldt dit natuurlijk niet voor alle kinderen. In Nederland zijn namelijk duizenden kinderen gevlucht uit huis of uit huis geplaatst, omdat ze niet meer veilig waren. Dit kan komen door verwaarlozing, mishandeling, geweld: noem het maar op. Maar er zijn ook veel kinderen die wel thuis wonen, maar dagelijks te maken krijgen met problemen van hun ouders, zoals verslavingen, hoge schulden en psychische problemen. Hierdoor raken kinderen eenzaam en geïsoleerd. Het Vergeten Kind geeft deze kinderen een stem en zet zich in om hun situatie te verbeteren. Ze strijden voor een veilig en liefdevol thuis voor alle kwetsbare kinderen. Zo organiseren ze regelmatig Heppie vakanties en weekenden, en zijn er zelfs al 2 Heppie 'hotels' gebouwd om kinderen te ontvangen en ze een onvergetelijke tijd te laten beleven!

Heppie by Nelson
Nelson helpt uiteraard graag mee aan het bereiken van zo'n mooi doel. Zo organiseerden we twee keer de Nelson Hartenhuis campagne, waarmee geld werd ingezameld voor Het Vergeten Kind en werd er in 2019, ter ere van het 70 jarig jubileum, €10.000,- gedoneerd. Ook haalden we al eens €2150,- op voor de nacht van Het Vergeten Kind. Dit najaar ondersteunt Nelson Het Vergeten Kind met de 'Heppie by Nelson' weken. Wat houdt dit in? Tijdens de Heppie by Nelson weken doneert Nelson €5,- aan het Vergeten Kind bij ieder verkocht paar uit de Nelson Kids collectie. Met het opgehaalde bedrag bouwen we samen mee aan het nieuwe Hotel Heppie op de Veluwe. Dit wordt een liefdevolle plek waar kinderen die het thuis zwaar hebben terecht kunnen voor een vakantie of een weekendje weg, en waar alles draait om gezelligheid, lol en spelen.

Heb jij al een favoriet paar gespot in de Nelson Kids collectie? Je shopt er de leukste, hippe modellen voor zowel jongens als meisjes, van baby's tot de wat oudere kids. Help ons mee een verschil te maken voor kwetsbare kinderen in Nederland! Shop het volledige aanbod online of kom langs in een van onze winkels.

Nelson Kids - Veterboots - Zwart
Nelson Kids - Veterboots - Zwart
Nelson Kids - Veterboots - Cognac
Nelson Kids - Babyschoenen - Roze
Nelson Kids - Laarzen - Cognac
Nelson Kids - Veterboots - Blauw

Geschreven door

Amber

Amber

Blogger, Marketing medewerker