Heppie By Nelson

Wist jij dat Nelson ook een eigen kinderschoenencollectie heeft, genaamd Nelson Kids? Met deze collectie steunen wij sinds 2018 stichting Het Vergeten Kind. Het Vergeten Kind helpt om kwetsbare kinderen zichtbaar te maken, ze een stem te geven en hun woonsituatie te verbeteren. Met de Nelson Kids collectie helpen wij hier uiteraard graag aan mee! Ben jij benieuwd hoe? Lees dan snel verder.

Stichting Het Vergeten Kind

Uit onderzoek blijkt dat Nederlandse kinderen onder de gelukkigste kinderen ter wereld horen, echter geldt dit natuurlijk niet voor alle kinderen. In Nederland zijn namelijk duizenden kinderen gevlucht uit huis of uit huis geplaatst, omdat ze hier niet meer veilig waren. Dit kan komen door verwaarlozing, mishandeling, geweld: noem het maar op. Maar er zijn ook veel kinderen die wel thuis wonen, maar dagelijks te maken hebben met de problemen van hun ouders, zoals verslavingen, hoge schulden of psychische problemen. Hierdoor raken kinderen eenzaam en geïsoleerd. Het Vergeten Kind geeft deze kinderen een stem en zet zich in om hun situatie te verbeteren. Ze strijden voor een veilig en liefdevol thuis voor elk kind. Zo organiseren ze regelmatig 'Heppie' vakanties en weekenden, en zijn er zelfs al twee 'Heppie hotels' gebouwd om kinderen te ontvangen en ze een onvergetelijke tijd te laten beleven!

Nelson Kids - Rits- & gesloten boots - Zwart
Nelson Kids - Lage sneakers - Zwart
Nelson Kids - Rits- & gesloten boots - Beige

Heppie by Nelson campagne

Bij Nelson helpen wij natuurlijk graag mee aan het bereiken van zo'n mooi doel. Zo organiseerden we al een aantal keer de Nelson Hartenhuis campagne waarmee geld werd ingezameld voor Het Vergeten Kind en werd in 2019, ter ere van Nelson's 70 jarig jubileum, €10.000 gedoneerd. Dit najaar ondersteunt Nelson Het Vergeten Kind weer met de 'Heppie by Nelson' weken. Wat houdt dit in? Tijdens de Heppie by Nelson weken doneert Nelson bij elk verkocht paar Nelson Kids schoenen €5 aan Het Vergeten Kind. Met het opgehaalde bedrag bouwen we samen mee aan het nieuwe Hotel Heppie op de Veluwe. Dit wordt een liefdevolle plek waar kinderen die het thuis zwaar hebben terecht kunnen voor een vakantie of een weekendje weg en waar alles draait om lol, gezelligheid en spelen.

Nelson Kids - Veterboots - Groen
Nelson Kids - Rits- & gesloten boots - Zwart
Nelson Kids - Veterboots - Multi

Nelson Kids collectie

In de Nelson Kids collectie shop je de leukste en hipste modellen voor jongens en meisjes en zelfs voor baby's, zoals sneakers, boots en laarzen! De collectie staat daarnaast ook voor hoge kwaliteit en comfort wat de groeiende kindervoetjes hard nodig hebben. Help jij ons mee het verschil te maken voor kwetsbare kinderen in Nederland? Shop dan nu de Nelson Kids collectie direct online op nelson.nl of kom langs in een van onze winkels!