Sneakertrend: retro sneakers

Misschien wel de grootste sneakertrend van het moment, retro sneakers. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Oude modellen worden in een nieuw jasje gestoken en zijn hipper dan ooit! In dit blog wordt deze musthave sneaker verder toegelicht, en waarom jij dit paar toe moet voegen aan je wardrobe!

De retro sneakers zijn te herkennen aan de klassieke silhouetten en sporty casual look. Er wordt veelal gebruik gemaakt van mesh, canvas of leer. Dit geeft de sneaker een sportieve uitstraling. De retro sneaker combineer je met een spijkerbroek of pantalon, maar ook met je favoriete zomer jurk of rok.

Blog_subbanner_retro-sneakers_week12_2023

Hoge modellen

Als je op zoek bent naar een paar hoge retro sneakers, zit je helemaal goed bij Diadora of Converse. Converse staat al jaren bekend om de welbekende All Stars die er in alle kleuren te vinden zijn. Diadora sneakers zijn te herkennen aan de super sporty en retro look met de strepen op de zijkant. Beiden zijn te vinden in onze collectie!

Converse All Star Hi - Hoge sneakers - Wit
Diadora Game L High Waxed - Hoge sneakers - Wit
Converse All Star Hi - Hoge sneakers - Blauw
Diadora Game L High - Hoge sneakers - Groen

Lage modellen

Ben je toch meer van de lage retro modellen? Dan zit je dit seizoen helemaal goed bij New Balance, Calvin Klein en Back 70. New Balance is misschien wel de meest trending retrosneaker van het moment. Ze zijn er in alle soorten en kleuren en dat maakt ze misschien wel zo populair. Het voordeel aan retro sneakers is, naast dat ze super hip zijn, dat ze ook nog eens super comfortabel zijn.

New Balance 574 - Lage sneakers - Wit
New Balance 327 - Lage sneakers - Wit

Bekijk sneaker collectie

Zit de sneaker van jouw dromen er niet bij? Ontdek dan hier de gehele nieuwe collectie.