maandag 21 december 2020

De tip tegen een kerstdip: de kerstwandeling!

Nog een paar dagen aftellen tot de feestdagen. Normaal een periode vol met cadeautjes, gezelligheid en vooral heel veel lekker eten. Maar wat doe je tijdens de feestdagen als je niet met de héle familie tegelijk rond de kerstboom kunt gaan zitten? En hoe voorkom je die beruchte after dinner dip? Wij hebben het antwoord: de kerstwandeling!

Wandeling in het bos
Natuurlijk blijven die cadeautjes en het uitgebreide kerstdiner ook op het programma staan. Maar om de rest van de dag niet helemaal in een kerstdip te schieten, ga je er lekker opuit. Dus heb je de brunch verorbert, dan is het tijd om een frisse neus te halen. Heb je kinderen? Sprokkel in het bos gelijk even wat dennenappels en hulstblaadjes bij elkaar, om 's middags een leuk kerststukje mee te knutselen. En wist je dat bewegen in de natuur het stresshormoon verlaagt? Zo is alle kerst-stress in één klap verdwenen.

Stadswandeling
Ben je overdag cozy binnen gebleven met een spelletje, een kerstfilm en een borrelplank? Maak dan ná het kerstdiner nog even een lekker lange wandeling door de mooi verlichte straten van jouw woonplaats. Bijkomend voordeel; bewegen is goed voor de stofwisseling, dus jouw kerstdiner is in no-time verwerkt!

Goede schoenen
Ben je ook helemaal enthousiast geworden? Dan rest de vraag welke schoenen je aantrekt onder je feestoutfit. Echte wandelschoenen mogen natuurlijk altijd. Maar wil je liever helemaal in stijl eropuit? Dan hebben we onderstaand onze favorieten op een rijtje gezet. Hiermee kun je prima gaan wandelen én ze misstaan niet onder je feestoutfit.

En een kleine tip van ons; na al die gezelligheid én een stevige wandeling mag je lekker op de bank ploffen. Kaarsjes aan, lekker drankje erbij en vergeet je pantoffels niet!

Fijne feestdagen!

Skechers Go Walk - Veterboots - Zwart
Marco Tozzi - Veterboots - Zwart
Nelson - Chelseaboots - Zwart
Ecco Exostride - Lage sneakers - Zwart
Timberland Davis Square - Veterboots - Zwart
Igor Campera - Regenlaarzen - Zwart
Timberland Killington Hiker - Veterboots - Zwart

Geschreven door

Mariska

Mariska

Marketeer