woensdag 18 oktober 2017

Vier redenen om pantoffels te dragen

Ze worden vaak geassocieerd met de koude winterdagen. En zeker nu het warme herfstzonnetje zich nog regelmatig laat zien vergeten we dat het ’s avonds toch al flink kan afkoelen. Daarom is het verstandig om altijd een paar warme pantoffels klaar te hebben staan. En wat is er nou lekkerder dan na een drukke werkdag je schoenen uit te schoppen en in je comfortabele pantoffels te stappen! Daarbij komt dat pantoffels niet alléén handig zijn tegen koude voeten. Wij vertellen je meer!

nelson-blog-nelson-vier-redenen-om-pantoffels-te-dragen-2.jpg Vier redenen om pantoffels te dragen
De belangrijkste reden om pantoffels te dragen is vaak het warm houden van de voeten. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom je pantoffels echt niet kunt missen!

Geen krassen in de vloer
Om je vloer te beschermen is het slim om je schoenen bij thuiskomst in te wisselen voor een paar pantoffels. In de zolen van schoenen kunnen bijvoorbeeld steentjes of glas blijven zitten, waardoor je krassen en strepen op je vloer krijgt.

Pijnlijke voeten
Na een lange, drukke werkdag kun je last hebben van pijnlijke of geïrriteerde voeten. Trek in dat geval een paar pantoffels aan om je voeten wat rust te geven. Door zachte pantoffels te kiezen geef je je voet bewegingsruimte en extra comfort.

Een schoon huis

Door het dragen van schoenen in huis kunnen er niet alleen beschadigingen ontstaan, ook neem je een hoop vuil mee naar binnen. Je vloer wordt hierdoor sneller vies en deze zal je dus vaker schoon moeten maken. Tijd die je ook kunt gebruiken om iets leuks te doen, zoals shoppen bijvoorbeeld! Uit dus die schoenen en lekker verwisselen ­voor een paar fijne pantoffels!

Welke pantoffels moet ik kiezen?
Welke pantoffels geschikt zijn voor jou is afhankelijk van je wensen. Zo kun je voor extra steun het beste kiezen voor een model met een stevig voetbed en een kleine hak. Kijk hiervoor bijvoorbeeld eens bij de collectie van Rohde. Door juist te kiezen voor een model met flexibele zool wordt de bloedsomloop bevorderd, wat weer zorgt voor warme voeten! Ben je een echte koukleum en op zoek naar een extra warm model? Kies dan voor een model met schapenwol. Doordat de wol bestaat uit miljoenen gekrulde wol-vezeltjes bevatten deze veel lucht wat zorgt voor extra isolatie en ventilatie. De vezeltjes nemen ook nog eens vocht op, dus je hebt ook geen last van zweetvoeten! Hiervoor kun je terecht bij merken als Shepherd en Warmbat.

Nog geen pantoffels in huis of zijn die van jou wel weer aan vervanging toe? In de nieuwe najaarscollectie vind je een heleboel nieuwe modellen van veel verschillende merken. Voor zowel damesherenjongens en meisjes zijn er pantoffels te vinden. Wees dus goed voorbereid en neem alvast een kijkje in onze pantoffelcollectie! nelson-blog-nelson-vier-redenen-om-pantoffels-te-dragen-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer