dinsdag 05 november 2019

Klaar voor de winter met de beste pantoffels

Het is weer zover, de wintertijd is ingegaan. Hierdoor wordt het in de avond weer vroeg donker. Tijd om lekker vroeg op de bank te kruipen met een dekentje, een kop thee, en niet te vergeten: een paar heerlijk warme pantoffels aan je voeten! Want zeg nou zelf: niets is fijner dan ’s avonds na een drukke werkdag op de bank te ploffen. Maar welke pantoffels zijn nou het beste, en waarom? In dit blog lees je het!

Warmbat Australia
Misschien heb je ze weleens in onze winkels of online gezien, de pantoffels van Warmbat Australia. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen, en kosten rond de 50 euro. "Dat is duur voor een paar pantoffels” heb je misschien gedacht. Maar geloof mij, ze zijn het helemaal waard! Ik heb zelf deze instappers al meer dan 2 jaar en ze zijn nog als nieuw, terwijl ik ze iedere dag draag. De pantoffels van Warmbat zijn uitgevoerd in suède van hoge kwaliteit, en zijn volledig gevoerd met 100% Australisch Merino schapenvacht. Dit wol is heerlijk zacht en veerkrachtig, de vezels van het schapenwol ‘ademen’ wat het een natuurlijke isolator maakt. Ik draag ze daardoor ook gewoon in de zomer, zo blijven je voeten lekker koel, en in de winter houden ze je voeten warm! Je draagt ze het best zonder sokken, het vocht van je voeten wordt vanzelf afgevoerd uit de Warmbats. Op die manier heb je nooit klamme voeten, wat je vaak wel hebt bij het dragen van pantoffels van synthetische materialen, die daardoor dus ook goedkoper zijn.

Shepherd
De pantoffels van Shepherd zijn een speciaal product. Het is eens Zweeds merk met handgemaakte pantoffels, sloffen, schoenen maar ook zolen en een wooncollectie. De producten zijn gemaakt van echte schapenvacht, waardoor je voeten altijd op de juiste temperatuur blijven. Net zoals de pantoffels van Warmbat zijn de Shepherd pantoffels dus geschikt voor elk seizoen. Shepherd pantoffels worden met de hand gemaakt, dus geen massaproductie of kunstmatige stoffen. Daarnaast waakt Shepherd ervoor dat de schapen in vrijheid kunnen lopen en ten alle tijden beschikking hebben over water. Van een paar heerlijke Shepherds kun je dan ook lang plezier hebben, je betaalt wat meer dan voor een ‘gewone’ pantoffel maar dan heb je ook wat! Daarnaast zien ze er natuurlijk ook super leuk uit door de vele kleuren en printjes, zoals deze.

Het klinkt misschien een beetje gek, maar vergeet ook je nieuwe pantoffeltjes niet in te sprayen tegen water en vuil! Het zou namelijk zonde zijn als je bijvoorbeeld koffie morst en je lelijke vlekken krijgt in het suède.

Warmbat Australia Flurry - Pantoffels - Blauw
Warmbat Australia Flurry - Pantoffels - Cognac

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp