vrijdag 15 mei 2015

Summerproof met Havaianas!

Ken je dat? Het wordt eindelijk mooi weer en het is eindelijk warm genoeg voor een dagje strand. Maar pas tijdens het pakken van je strandtas denk je er aan: slippers. En die van vorig jaar zijn toch echt wel weer aan vervanging toe. Gelukkig kun je dit jaar wel op tijd zijn, want de nieuwe collectie slippers is alweer te koop! En als je dan toch de keus hebt, ga dan voor Havaianas! Deze zitten niet alleen heerlijk, ze geven je ook alvast een heerlijk zomergevoel door de vrolijke kleuren en prints.

Japans tintje
Het eerste paar Havaianas werd al gemaakt in Brazilië in 1962. Oorspronkelijk zijn ze geïnspireerd op de Zori, een typisch Japanse sandaal. Dit is ook de reden dat alle voetbedden van Havaianas zijn voorzien van een ‘rijst-patroon´. Het merk staat voor stijl, comfort, betaalbare luxe en positieve energie. En dat zie je terug in de ontwerpen, want stuk voor stuk stralen de slippers zomer uit. En wie wordt daar nou niet vrolijk van!

Lief voor je voeten
Havaianas hebben een speciale rubberen samenstelling die de slipper goed in vorm houd. Maar ondanks dat blijven ze wel flexibel tijdens het lopen. Wat ook fijn is om te weten, de slippers zijn huidvriendelijk en blijven geurloos! Niet zo gek dus dat het één van de populairste slippers van het moment zijn. Inmiddels wordt het merk al in ruim 60 landen verkocht! Wist je trouwens dat de naam Havaianas komt van de naam Hawaï? Dit was vroeger de vakantiebestemming van bevoorrechte Brazilianen en stond dus voor luxe!

Voor het hele gezin
De slippers zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog, maar de collectie bevat ook diverse zomerse prints! Denk aan vlinders, palmbomen, stippen of een eigenwijs panterprintje. Voor dames zijn er zelfs sandalen met dunne bandjes, voor wat extra grip tijdens het lopen. En ook aan de heren en kinderen is gedacht. Speciaal voor de kleine zijn er modellen met een handig hielbandje, zodat ze hun slippers niet verliezen tijdens het rennen en buitenspelen.

Zorg dus dat je dit jaar op tijd summerproof bent met een paar Havaianas! Shop je nieuwe slippers op Nelson.nl of kom langs in een van onze winkels!

nelson-blog-nelson-summerproof-met-havaianas-2.jpg nelson-blog-nelson-summerproof-met-havaianas-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer