donderdag 30 juni 2016

Trendy met Teva

Een provisorische sandaal – gemaakt van een oude horlogeband en een slipper, die uitgegroeid is tot een icoon. We hebben het hier over Teva, sandalen die al sinds 1984 een wereldwijd begrip zijn. Het succesverhaal is begonnen bij de Original: de welkbekende Teva sandaal met een rubberen zool en stoffen bandjes, die gemaakt is voor de meest wilde avonturen. Inmiddels zijn er meerdere soorten op de markt gekomen, waardoor er voor iedereen wel een perfecte Teva sandaal te koop is.
Een hit onder fashionista’s  Teva heeft misschien een niet zo modieus imago aan zich plakken, maar dat is nergens voor nodig! Menig fashionista heeft het comfort van de sandaal ontdekt en loopt hier dan ook letterlijk mee weg. Best begrijpelijk, want een paar Teva’s kunnen eigenlijk wel met iedere outfit gecombineerd worden. Wat dacht je van een jurk/rok tot aan de enkels gecombineerd met een paar zwarte Teva slippers? Of van een cropped skinny jeans met een paar Teva sandalen? Het effect is verassend leuk! 
Niet alleen voor bergbeklimmers Teva’s worden vaak door avonturiers gedragen, die lange tochten door de bergen en de bossen maken. Ben jij niet het type die graag door de natuur struint? Ook voor jou zijn een paar Teva’s perfect. De sandalen zijn ideaal om met warme temperaturen lang te kunnen lopen. Neem ze daarom vooral mee naar vakantie of stedentrip! Shoppen wordt opeens een stuk comfortabeler met een paar Teva’s aan je voeten. Ook worden de sandalen veel door festivalgangers gedragen. Best logisch, aangezien je op een festival soms dagenlang op je benen moet staan. Daarnaast kunnen de Teva slippers gedragen worden naar het strand. Hoe makkelijk is het om na een dagje strand je slippers aan te kunnen schieten, om vervolgens nog een stuk langs de boulevard te wandelen zonder pijn? 
Kids allowed Teva heeft niet alleen maar sandalen voor volwassenen, ook voor kinderen zijn er ontzettend leuke modellen op de markt. De sandalen zijn perfect om lekker mee te kunnen ravotten, aangezien ze wel tegen een stootje kunnen. Ook voor op vakantie zijn Teva’s ideaal! Net zoals jij, kan je kind het uren uithouden op een paar sandalen van Teva. Geen gedoe meer met zere kindervoetjes en pleisters!

Ben je ook zo enthousiast geworden over Teva? Shop jouw perfecte paar op Nelson.nl of bij een van onze filialen

nelson-blog-nelson-trendy-met-teva-2.jpg nelson-blog-nelson-trendy-met-teva-3.jpg

Geschreven door

Lindsey

Lindsey

Blogger, Medewerkster Nelson Rotterdam Lijnbaan