Trend: Dad sandals

Na de hype van de dad sneakers zijn wederom ook weer de sportieve dad sandals weer helemaal on trend. Je leest hier alles over deze trend en hoe je deze het best kan combineren!

Na de hype van de dad sneakers zijn wederom ook weer de sportieve dad sandals weer helemaal on trend. Ovegewaaid van de sneaker trend zijn deze sandalen herkenbaar door de meestal grove zool en brede bandjes die een sportieve uitstraling geven. Van origine zijn deze sandalen gemaakt om de hele dag heerlijk comfortabel op te kunnen lopen en daarom zijn ze ook juist ontworpen om lekker te zitten aan de voet, en niet perse om er leuk uit te zien. Toch zien we de tracking sandals vaak terug komen in het modebeeld van tegenwoordig en verwachten we dus ook dat het deze zomer weer een heuse hype zal worden.

Dad sandals combineren

Deze vaak door toeristen gedragen sandaal zal deze zomer geheid terug te vinden zijn in menig fashion winkel. Vele zullen hierbij hun vraagtekens bij hebben, want als je denkt aan een tracking sandal, dan heb je hier waarschijnlijk een stoffig beeld bij. Je kan je dus aardig verassen aan het feit dat deze sandalen super tof te combineren zijn met verschillende soorten outfits, zoals onder een leuke rok of wijde denim short. Ook zie je nu veel terug dat deze sandalen gedragen worden met sokken, wat misschien raar kan klinken maar een leuk effect kan geven aan je outfit. Deze op sport geïnspireerde zomersandaal is trendy, comfortabel en een stijl die je gemakkelijk kunt combineren met praktisch iedere outfit. Net als zijn neefje, de dad sneaker, is de dad sandal eindeloos te combineren en een echte basis schoen die je deze zomer moet hebben! Merken die deze sandaal in hun collectie hebben zijn onder andere Teva, Timberland en Maruti.

Teva Midform Universal - Sandalen - Beige
Maruti Beau - Sandalen - Beige
Teva Midform Universal - Sandalen - Blauw
Timberland London Vibe - Sandalen - Taupe
Maruti Beau - Sandalen - Multi
G-Star Raw - Sandalen - Wit


Heb je een paar leuke sandalen gespot in de collectie? Of toch op zoek naar een paar toffe slippers of sneakers voor dit voorjaar ? Shop dan op nelson.nl of kom langs in een van onze winkels!