donderdag 20 oktober 2016

Nooit meer te smalle schoenen met Gabor!

Het Duitse Gabor is inmiddels één van de grotere namen op schoenengebied in Nederland. De collectie herken je aan een combinatie van de laatste mode trends met de nieuwste schoentechnieken die zorgen voor een ultiem draagcomfort. Één van deze technieken lichten we in dit blog voor je uit. Zijn schoenen jou ook vaak te smal en zit je voorvoet vaak klem? Maak dan kennis met de speciale ‘Best Fitting’ techniek van Gabor!
Best Fitting techniek
Geen enkele damesvoet is hetzelfde en daarom biedt Gabor naast de standaard maten ook tussenmaten (halve maten), extra wijdte maten voor de tenen of bal van de voet of zelfs speciale kuitwijdtematen voor laarzen! Door het gebruik van diverse technieken zorgt Gabor er voor dat er voor iedere voet een passend paar schoenen te vinden is. Zo is er ook de speciale ‘Best Fitting’ lijn!
De Best Fitting lijn van Gabor is speciaal voor vrouwen die een bredere wijdtemaat nodig hebben. Door o.a. leeftijd of het dragen van hoge hakken, kan de voorvoet na verloop van tijd gaan inzakken. Standaard wijdtematen (F-wijdte) die gebruikt worden voor modische modellen, worden hierdoor vaak te smal. Met als gevolg dat er naar bredere schoenen moet worden uitgeweken (wijdte G, H of K), wat niet altijd ten goede komt aan de uitstraling van de schoen. Gabor heeft daarom schoenen ontworpen die wel een F-wijdte hebben, maar op de bal van de voet breder zijn gemaakt. Hierdoor kan een iets doorgezakte voorvoet toch met hetzelfde comfort een modische schoen dragen! Je vindt deze techniek voornamelijk in de pumps van Gabor en je kunt ze herkennen aan de ‘Best Fitting’ opdruk op de binnenzool.
Grote maten
Naast diverse breedtematen, kun je bij Gabor ook terecht voor grotere lengtematen voor dames. De meest voorkomende damesmaat is 38/39, maar heb je een schoenmaat die groter is dan dat gemiddelde? Dan is je vast bekend dat er vaak weinig modellen voor jou verkrijgbaar zijn. De meeste schoenen zijn verkrijgbaar t/m maat 42, maar in de Gabor collectie vind je daarentegen ook prachtige enkellaarsjes en sneakers t/m maat 46! Wil je meer weten over alle schoenen voor grotere maten bij Nelson? Lees dan ons vorige blog hier.
Bekijk de hele Gabor collectie hier en kies jouw favoriete model! Toch liever eerst even passen? Kom dan langs bij een Nelson winkel bij jou in de buurt, we helpen je graag met het vinden van het perfecte paar schoenen!

nelson-blog-nelson-nooit-meer-te-smalle-schoenen-met-gabor-2.jpg

nelson-blog-nelson-nooit-meer-te-smalle-schoenen-met-gabor-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer