woensdag 5 oktober 2016

Kinderschoenen trends in het Nelson magazine

Een nieuw seizoen is aangebroken, en dat betekent dat het tijd is voor de nieuwe collectie! Om de keuze wat makkelijker te maken hebben wij een selectie voor je gemaakt van de kindertrends van dit najaar. Van stoere sneakers tot de leukste laarsjes, alles is te vinden in de nieuwe najaarseditie van het Nelson Magazine!

De leukste laarsjes voor de stoerste ladies
De temperaturen beginnen te dalen en de dagen worden korter, dit betekent dat het tijd is voor laarsjes! De nieuwe laarsjes vliegen je dit najaar om de oren. Merken zoals Shoesme en Orange Babies komen dit seizoen met verrassende exemplaren. De nadruk wordt in de collecties gelegd op een stoere laars met een girly touch. Van glitters tot dierenprintjes, er is voor ieder wat wils! 

Boots voor onze boefjes 
Niet te ontbreken in de schoenenkast dit najaar.. de boots! Voor zowel jongens als meisjes zijn er boots te vinden voor echte boefjes. De stoere leren variant is weer helemaal terug in allerlei modellen en kleuren. Er zijn niet alleen herfsttinten te vinden, maar ook felle kleuren zijn dit seizoen hot! De boots zorgen voor de nodige steun én voor warme voetjes!  

High-tops die een high-five verdienen

Dé musthave van dit seizoen zijn toch écht de high-tops. High-tops staat voor hoge schoenen, deze term komt uit de basketbalwereld. De high-tops vind je in alle soorten en maten.Voor jongens is er een keuze tussen de sportieve of stoere look. De stoere veterboots van Timberland zijn weer in het assortiment te vinden met verschillende modellen. Houd je toch meer van sportief? Skechers en Geox zijn hiervan het perfecte voorbeeld! Wat deze sneakers zo leuk maakt zijn de donkere kleuren met felle neon tinten. Zo kan je in de donkere dagen tóch nog een statement maken!

Benieuwd naar het nieuwe aanbod van kinderschoenen? Hieronder vind je een selectie van de echte musthaves voor jongens en meisjes. Uiteraard vind je de talloze modellen in de kindercollectie online. Heb je toch liever een persoonlijk advies? Dan ben je meer dan welkom in een van onze winkels! Wij meten de voetjes graag even op!

nelson-blog-nelson-kinderschoenen-trends-in-het-nelson-magazine-2.jpg nelson-blog-nelson-kinderschoenen-trends-in-het-nelson-magazine-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer