Pikolinos Conil
Pikolinos Conil

Mocassins & loafers

Pikolinos Conil Mocassins & loafers - blauw

129,99
v.a. 116,99
Kies je maat
39
40 laatste!
41
42
43
44
45
46
Vind jouw schoenmaat
Vandaag vóór 23.59u besteld, maandag in huis
Omschrijving Pikolinos Conil
Artikelnummer 1122103210-50

Pikolinos Conil heren instapschoen

Ontdek het ultieme gemak met deze klassieke heren instapschoen. Met zijn eenvoudige maar stijlvolle ontwerp is deze schoen perfect voor dagelijks gebruik.

Uitgevoerd in chroom-vrij leer. Het leer van Pikolinos komt uitsluitend van leerlooierijen die gecertificeerd zijn door de Leather Working Group.

Ook de binnenkant van de instapschoen is van leer. Hierdoor zal de schoen helemaal naar je voeten vormen. Door het ademend vermogen van leer behoud je een gezond voetklimaat.

Voorzien van een uitneembaar leren voetbed. Deze heeft een goede vocht- en warmteregulatie wat de voeten op aangename temperatuur houdt.

Afgewerkt met een flexibele rubberen loopzool wat de afwikkeling van de voet soepel maakt.

Artikel
1122103210-50
Merk
Categorie
Mocassins & loafers
kleur
Blauw
pasvorm
Normaal
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Leer
materiaal buitenkant
Leer
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
duurzaamheid
Duurzamer productieproces
Pikolinos schoenen is in 1984 opgericht. Pikolinos is een merk met veel persoonlijkheid. Pikolinos is gebaseerd op de mediterrane levensstijl, met zijn lichte kleuren en zachte en relaxte karakter. De exclusiviteit van het merk Pikolinos wordt gewaarborgd in het productieproces van elk model: nieuwe technieken maken het mogelijk de schoenen een hoogwaardige kwaliteit te geven en het dragen van Pikolinos wordt hiermee een onvergetelijke ervaring. Het leer waar de schoenen van gemaakt zijn is zorgvuldig geselecteerd door Pikolinos in een apart proces en is onderworpen aan complexe bewerkingsprocessen. Het leer dat gebruikt wordt, wordt enkel natuurlijk behandeld zodat het zacht blijft. De lijnen van de Pikolinos zijn uniek, flexibel en functioneel. Naast de speciale kleuren, die in het ontwerp worden gebruikt, is het slijtageniveau dankzij de hoge kwaliteit minimaal.
Pikolinos

Laden..