dinsdag 16 juni 2020

De Nelson Kids collectie

Heb jij ze al gespot? De schoenen uit onze Nelson Kids collectie! Met deze schoenen stelen jouw kids gegarandeerd de show op het schoolplein, maar er is nog iets extra bijzonder aan deze schoenen. Met de Nelson Kids collectie steunt Nelson namelijk Stichting Het Vergeten Kind. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Stichting Het Vergeten Kind

Een veilig en liefdevol thuis klinkt misschien heel vanzelfsprekend, toch zijn er in Nederland ruim 100.000 kinderen die geen fijne thuissituatie hebben, waarbij de helft van deze kinderen niet meer thuis kan wonen. Stichting Het Vergeten Kind zet zich in om deze kwetsbare kinderen te helpen, door te zorgen voor een positieve omgeving. Zo organiseren zij activiteiten en evenementen die een directe positieve invloed hebben op het leven van deze kinderen.

Jaarlijks doneert Nelson een financiƫle bijdrage aan Het Vergeten Kind en daarnaast vragen wij aandacht voor dit mooie doel in onze winkels en op onze online kanalen, om zo deze kwetsbare kinderen te helpen en meer zichtbaar te maken zodat ze niet vergeten worden.

De collectie

Onze Nelson Kids collectie bestaat uit jongens en meisjes modellen, van klein tot groot. Bijvoorbeeld de fijne sandalen of slippers met een lekker zacht voetbed van leer verstelbare gespen. Rennen, springen, fietsen; het kan allemaal met deze fijne zomerse stappers. Ze zijn er in verschillende kleuren en prints, dus er is voor ieder wat wils! Naast sandalen en slippers mogen sneakers natuurlijk niet ontbreken in de collectie, want met deze sneakers steel jij gegarandeerd de show op het schoolplein.

Ga jij voor een paar zomerse sandalen, of toch voor een paar sneakers? Je shopt ze hier.

Nelson Kids - Sandalen - Groen
Nelson Kids - Lage sneakers - Zwart
Nelson Kids - Lage sneakers - Zwart
Nelson Kids - Lage sneakers - Wit

Geschreven door

Isa

Isa

Blogger, Medewerkster Nelson Julianadorp