Nelson Kids
Nelson Kids

Hoge sneakers

Nelson Kids Hoge sneakers - zwart

74,99
v.a. 62,99
Kies je maat
23
24
25
26
27
28
29
30
Vind jouw schoenmaat
Morgen vóór 23.00u besteld, dinsdag in huis
Omschrijving Nelson Kids
Artikelnummer 1441101210-16

Nelson jongens sneaker

Deze lichtgewicht sneaker van ons Private Label is perfect voor dagelijks gebruik en ziet er ook nog eens stoer uit.

Uitgevoerd in een combinatie van suède en imitatieleer. De schacht en tong van de schoen hebben een bekleding van stevig nylon.

Gevoerd met soepel leer dat met het ademend vermogen zorgt voor en goed voetklimaat en de schoen en voet zo langer fris hou

Voorzien van een leren voetbed dat de voeten op aangename temperatuur houdt en zweetvoetjes voorkomt. Het voetbed is daarnaast uitneembaar wat voor een goede ventilatie in de schoen zorgt.

Afgewerkt met een loopzool van EVA-schuimmix. Dit materiaal heeft een extreem goede schokabsorberende werking waardoor je kindje de hele dag zonder zorgen kan gaan spelen en ravotten.

Artikel
1441101210-16
Merk
Categorie
Hoge sneakers
kleur
Zwart
pasvorm
Groot
uitneembaar voetbed
Ja
voering
Leer
materiaal buitenkant
Kunstleder, leer en nylon
materiaal binnenzool
Leer
materiaal buitenzool
Rubber
sluiting
Rits en veter
Naast de vele populaire, internationale merken shop je ook de leukste schoenen van ons private label: Nelson Kids! Nelson Kids biedt je een modieuze en kwalitatieve collectie met schoenen voor de allerkleinsten, kids en tieners. Trend en comfort staan dan ook hoog in het vaandel. Koop nu een paar schoenen uit de Nelson Kids collectie en wij doneren €5,- aan stichting Het Vergeten Kind. Met het opgehaalde bedrag bouwen we samen aan het nieuwe Hotel Heppie, een liefdevolle plek waar kinderen die het thuis zwaar hebben onbezorgd kunnen spelen en genieten!
Nelson Kids

Laden..