De festival trends van het moment!

Het festival seizoen is weer begonnen en dat betekent dat de festival schoenen en tassen weer uit de kast getrokken mogen worden! Heb je op dit moment nog geen goed paar gevonden die passen bij jouw festival outfit? Maak je geen zorgen! In dit blog worden de tofste boots, sneakers, sandalen en tassen voor jou op een rijtje gezet.

Sneakers

Sneakers, en dan vooral met een dikke zool, zijn altijd een goed idee voor een festival. Dit is de meest comfortabele optie en ook nog eens het makkelijkst schoon te maken na afloop! Om je outfit nog opvallender te maken kan je kiezen voor een sneaker met een chunky zool of opvallende kleuren. met het juiste paar sneakers ben je zo festival ready!

Steve Madden Possession - Dad Sneakers - Multi
Buffalo Chai - Dad Sneakers - Paars
Steve Madden Protege - Dad Sneakers - Roze

Boots

De western boots zijn de festival schoenen van het moment. Dit betekent dat deze echt niet mogen ontbreken in jouw festival wardrobe. Deze boots maken jouw outfit echt af en geven het net iets extra’s. De boots van Woodstock of Nelson zijn hier het perfecte voorbeeld van.

Een goed paar boots waar je nooit mis mee kan gaan zijn een paar Dr. Martens. Deze veterboots passen bij praktisch iedere outfit en zijn ongelofelijk tijdloos. Daarnaast zijn ze ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit en gaan super lang mee. Tegenwoordig zijn ze er ook in alle kleuren en printjes te vinden.

Blog_subbanner_festivalschoenentrends-2_week22_2023

Bootstock Fever - Cowboylaarzen - Zwart
Nelson - Cowboylaarzen - Cognac
Dr. Martens Jadon - Veterboots - Zwart
Dr. Martens Sinclair - Rits- & gesloten boots - Zwart
Dr. Martens 1460 Pascal Virginia - Veterboots - Roze

Chunky sandalen

Aangezien het festival seizoen in de zomer plaatsvindt zijn sandalen een perfecte match! Sandalen zijn weer helemaal trendy en met een chunky sandaal kan je ieder festival aan. Ze zijn er in allerlei kleuren en soorten te vinden dus voor ieder wat wils!

Blog_subbanner_festivalschoenentrends_week22_2023

Maruti Beau - Sandalen - Multi
Nelson - Sandalen - Zwart
Maruti Beau - Sandalen - Zwart
Buffalo Jojo - Sandalen - Wit

Tassen

Op een festival wil je natuurlijk al je belangrijke spullen dichtbij je hebben maar wel je handen vrij hebben. Hiervoor heb je dus een goede crossbody bag nodig die matcht met je outfit. De tassen van Steve Madden zijn hier het goede voorbeeld van. Ze zijn er in allerlei kleuren en maten en super praktisch! Zo kan jij je outfit helemaal afmaken en al je spullen meenemen.

Blog_subbanner_festivalschoenentrends-3_week22_2023

Ben je er nog niet helemaal uit over welke schoenen jouw festival outfit af gaat maken? No stress! Op onze website is er onwijs veel keus en hier vind je vast en zeker jouw favoriete paar. Ook kan je altijd langs komen in een van onze winkels!