vrijdag 19 maart 2021

Skechers X JGoldcrown collectie

Dit jaar kan iedereen wel wat extra liefde gebruiken. Skechers releast daarom dit seizoen in samenwerking met street artist James Goldcrown een super toffe collectie geïnspireerd op zijn beroemde 'Bleeding Hearts' muurschilderingen. In deze blog lees je alles over de toffe samenwerking van Skechers met James Goldcrown.

J. Goldcrown

Een internationaal bekende artiest die zichzelf het vak aanleerde, dat is James Goldcrown. Doordat hij begon als 'straatartiest', zijn in zijn huidige werk nog altijd veel streetstyle invloeden terug te vinden. Waar resulteert dit in? In kleurrijke, opvallende schilderingen die direct de aandacht pakken. Zijn passie voor kunst, mode en fotografie zijn samen de perfecte combinatie die voor de unieke J. Goldcrown art zorgen, die nu ook in een toffe Skechers collectie is verwerkt. Dit seizoen zijn felle kleuren super trendy, de kleurrijke street art prints van J. Goldcrown passen hier dus perfect bij!

De Skechers X JGoldcrown collectie

Volgens J. Goldcrown is kunst de meest ideale manier om een boodschap uit te brengen. Zijn Skechers collectie heeft dan ook als motto: 'Walk with "love" everywhere you go'. En wat extra liefde kan dit jaar bij niemand kwaad, toch? De Skechers collectie is dan ook voorzien van het iconische #Lovewall design, in vrolijke en felle kleuren die meteen in het oog springen. In de Nelson collectie shop je van deze te gekke samenwerking de Uno Loving Me sneaker voor dames. Deze is naast de prachtige J. Goldcrown uitvoering voorzien van de geliefde Skechers kenmerken. Zo geniet je uiteraard van ongekend comfort met de Air-Cooled Memory Foam binnenzool, optimale demping dankzij de Skecher Air middenzool en de klassieke Skechers look: maar dan in een geheel nieuw jasje.

Het gave J. Goldcrown street art design maakt deze Skechers sneaker niet alleen een eye-catcher; als jij fan bent van Skechers dan is deze kleurrijke sneaker een must-have in jouw collectie! Wedden dat jij de show steelt?

Geschreven door

Amber

Amber

Blogger, Marketing medewerker