Nieuwe merken alert: outdoor schoenen

Welke activiteit je ook op de planning hebt staan, comfy schoenen zijn een must! In deze blog lees je alles over onze nieuwe outdoor merken.

Een dagje eropuit is natuurlijk altijd leuk. Wat dacht je van wandelen door de duinen, een lange shopping tour of de boulevard van je favoriete badplaats afstruinen? Wat je natuurlijk absoluut niet wilt tijdens zo'n actieve dag, is last krijgen van vermoeide of zelfs pijnlijke voeten. Stevige schoenen die veel loopcomfort bieden zijn dan ook een must voor een dag op stap. Gelukkig hebben wij een aantal nieuwe merken binnen die hiervoor de perfecte keuze zijn!

Nieuwe wandelschoenen merken

De term 'wandelschoenen' klinkt misschien wat stoffig, tegenwoordig worden deze schoenen ook wel outdoor schoenen genoemd. Maar om eerlijk te zijn, betekent dit eigenlijk gewoon hetzelfde ;). Daarentegen zijn wandelschoenen helemaal niet persé meer de schoenen waar je vroeger misschien je opa op zag lopen. Dit zien we terug bij de merken On Running en GriSport, beide nieuw bij Nelson.

On Running

Het merk On Running is een vrij nieuw merk dat sinds 2010 bestaat. Het werd opgericht in Zwitserland met als doel om een schoen te creëren die de perfecte sensatie tijdens het rennen zou opleveren. Met extra demping voor het 'landen' van je voet en een gripvaste zool, werden de schoenen van On Running echte innovaties op het gebied van sport schoenen. De schoenen van On Running zijn dan ook geschikt voor veel verschillende activiteiten, zoals wandelen, hardlopen en hiken en hebben wij in de collectie voor zowel dames als heren. Inmiddels zijn de On Running schoenen echte fashionitems geworden en showde modehuis Prada ze zelfs op de catwalk!

On Running Cloud - Lage sneakers - Zwart

GriSport

Het Italiaanse merk GriSport bestaat al iets langer dan On Running, namelijk sinds 1977. Inmiddels is het uitgegroeid tot specialist op het gebied van handgemaakte schoenen voor wandelen en vrijetijdsbesteding. Dankzij het gebruik van high-performance materialen en leer van de hoogste kwaliteit, zijn de GriSport schoenen van een hoog niveau. Daarnaast hebben de schoenen van GriSport de meest comfortabele pasvorm! Ben jij een ervaren wandelaar? Dan mag een paar GriSport schoenen niet missen in jouw collectie. Welk terrein je ook gaat bewandelen, je bent van comfort en ondersteuning verzekerd.

Nu dat wandelen zo'n grote hype is geworden, kan een geschikt paar schoenen natuurlijk niet missen. Voor welk merk ga jij? Shop wandelschoenen voor dames en heren op nelson.nl.