vrijdag 30 maart 2018

Nieuw merk: Tosca Blu!

Naast de nieuwe collectie die binnenstroomt bij Nelson wordt deze collectie ook nog eens aangevuld met talloze verschillende nieuwe merken, waaronder Tosca Blu. De sneakers en sandalen van dit vrouwelijke merk zijn perfect voor de lente en voor de zomer!

Oorsprong
De oorsprong van Tosca Blu ligt in de Italiaanse stad Bergamo. Aan het einde van de jaren negentig zag het merk het eerste levenslicht. De naam Tosca Blu in afgeleid van de naam van de oudste dochter van ontwerper Giacorno Ronzoni. De schoenen staan bekend om de strakke lijnen, de balans tussen simpel en elegant in combinatie met de laatste trends. De Tosca Blu schoenen zijn een aanvulling op de vrouwelijke levensstijl.

De collectie
De witte sneakers van Tosca Blu zijn zowel aan de binnen- als buitenkant volledig van leer. Verder zijn de vrouwelijke sneakers afgewerkt met parels, kleurrijke stenen en kralen. Dit geeft de sneakers een speciale touch en maakt ze echte eyecatchers! Ook bij de hielen hebben de sneakers een leuke twist, want ze zijn namelijk afgewerkt met goud- en zilver metallic leer. De sandalen zijn gemaakt van dit zelfde materiaal. De grove zool biedt stevige grip en het suède voetbed biedt een en al comfort. De opstaande randen zorgen ervoor dat wegglijden geen optie is. Verder pronkt er een ketting en lederen kwast op de wreef.

De sandalen zijn de ideale combinatie van vrouwelijk en toch comfortabel en zijn te combineren onder iedere outfit. Deze zomer mag alles zo opvallend mogelijk, dus met Tosca Blu zit je helemaal goed. Ook de witte sneakers zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. De exemplaren van Tosca Blu zijn nét wat specialer en dat maakt ze nu juist zo leuk. Het Italiaanse vakmanschap staat garant voor kwaliteit en dat maakt de aanschaf van deze schoenen dan ook een echte investering, want je weet dat je er jaren plezier van hebt.

Benieuwd geworden naar dit vrouwelijke merk? Kom dan eens langs in een van onze Nelson Premium winkels om de collectie te bekijken of shop ze gemakkelijk online! Welk model is jouw favoriet?

Geschreven door

Cindy

Cindy

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag