Nieuw merk alert: Diadora

Met de sneakers van Diadora kies je voor een retro-sporty look. Loop jij er graag volgens de laatste trends bij? Lees dan nu deze blog!

Nelson heeft al een super ruime keuze aan populaire merken, zou je denken. Toch is er nog altijd ruimte voor nieuwe merken, en daarom hebben wij het merk Diadora toegevoegd aan onze collectie! Wil je meer weten over dit merk? Lees dan snel verder!

Over Diadora

Diadora is terug van weg geweest! Wellicht dat je wel eens van dit merk hebt gehoord, maar Diadora is een Italiaans sportkleding en -schoenen merk. Wat begon als een merk gespecialiseerd in wandelschoenen, is uitgegroeid tot een merk met de meest trendy sportschoenen. Diadora heeft verschillende samenwerkingen met bekende teams en sporters. Het merk wil dat sport en fashion met elkaar blenden, en dat is een succes! De schoenen van Diadora zijn vooral te herkennen aan de typerende retro look.

nieuw merk diadora quote

De Diadora collectie

Onze collectie bestaat uit verschillende dames sneakers. De typerende old-school look zien we in ieder model terugkomen. Wat vooral opvalt, zijn de hoge sneakers. Afgelopen zomer zagen we ze ook al hier en daar, maar aankomend voorjaar én zomer is dit de trend! Het voordeel van hoge sneakers is dat deze veelzijdig te combineren zijn, maar ook dat ze wat extra steun aan de enkels geven tijdens het lopen. Leuk onder een mom jeans met een licht gekleurd wikkelvestje, of juist met een maxidress of -rok!

Je shopt ze online op nelson.nl en in geselecteerde Nelson winkels. Welk paar ga jij scoren?