dinsdag 25 juni 2019

5 redenen waarom jij Converse sneakers moet dragen

Converse sneakers zijn trendy en tegelijkertijd tijdloos. Iedereen zou tenminste 1 paar Converse sneakers in zijn of haar bezit moeten hebben. En waarom? In deze blog vind jij de 5 redenen waarom je Converse sneakers zou moeten dragen. 

1. Vies worden is niet erg!
In tegenstelling tot andere sneakers mogen de sneakers van Converse juist vies worden. De sneakers worden alleen maar hipper! Het laat hiermee echt het karakter van de sneaker zien en je maakt ze helemaal eigen. Jij bepaalt waarvoor ze bedoeld zijn. Op deze manier worden de sneakers van Converse een uniek eerbetoon aan individualiteit en stijl. Wil jij ze toch liever schoonhouden? Verzorg je schoenen dan met een spray van Bama om het materiaal van de schoen te beschermen. Voor hele vieze vlekken kan je een sopje maken in lauw water en met een tandenborstel de vlekken eruit borstelen.

2. Je kan ze combineren met werkelijk elke outfit!

Hoe draag jij je Converse sneakers? Dat maakt niet uit! Converse sneakers komen in alle soorten, maten en kleuren. Je hebt hoge en lage sneakers, sneakers in een effen kleur zoals zwart, grijs, maar ook roze en blauw en de sneakers zijn er ook met een printje. Met een paar Converse sneakers hoef jij je nooit meer zorgen te maken over welke outfit je bij je schoenen aan moet doen. Het kan namelijk bij alles! De Converse Chuck Taylor is bijvoorbeeld een ideale sneaker. En vergeet de klassieke Converse All Star niet. Je kan ze dragen in een hoge of lage variant. Combineer deze sneakers met een jurkje, een rokje of een jeans en je bent klaar voor leuke feestjes, festivals, een terrasje of een dagje shoppen!

3. Converse sneakers zijn tijdloos!
Hoe lang je deze sneakers ook hebt, je kan ze altijd blijven dragen. Er zal nooit een moment komen dat deze sneakers ‘uit’ zijn. Converse heeft een tijdloze stijl. Daarnaast blijft dit merk ook altijd innoveren met nieuwe modellen zodat jong en oud zijn of haar look helemaal kan afmaken met een paar sneakers van topkwaliteit.

4. Ze zijn betaalbaar!
Dat is misschien wel het leukste aan deze sneakers. Ze zijn hartstikke betaalbaar. Voor een aantrekkelijke prijs heb jij al een paar mooie sneakers in je kast staan.

5. Het is de perfecte zomersneaker!
De Converse sneaker is bij uitstek dé zomersneaker. Kijk eens naar de Converse Hi Seasonal. Dit zijn hoge sneakers in een vrolijke gele kleur. Die zijn perfect om jouw outfit te laten shinen! Wat je ook van plan bent te gaan doen deze zomer de Converse sneaker wordt jouw beste vriend.

Ondanks de vele modellen, kleuren en innovaties blijft de Converse een van de meest iconische sneakers. Dit is een echte must-have. Ben jij na deze blog overtuigd om de zomer in te gaan met een paar sneakers van Converse? Je shopt ze hier.

Geschreven door

Linda

Linda

Blogger, Medewerkster klantenservice