donderdag 9 mei 2019

Nieuw bij Nelson: Vionic

Je staat er niet dagelijks bij stil, maar de keuze van je schoenen is ingrijpender dan je denkt. Ze zijn niet alleen een belangrijk (zo niet hét belangrijkste) onderdeel van je outfit, ze hebben ook nog eens grote invloed op je lichaamshouding. 

nelson-blog-nelson-nieuw-bij-nelson-vionic-3.jpg En daar weten ze bij Vionic alles van. Misschien heb je al lang een paar Vionic's in jouw schoenenkast staan en ben je groot fan van de supercomfortabele pasvorm. Of heb je nog nooit van dit merk gehoord... Hoe dan ook, we vertellen je graag meer over dit bijzondere merk!

Vionic werd opgericht door de Australische podoloog Phillip Vasyli. Niet zo gek dat in de zool dan ook een flinke dosis orthopedische techniek schuil gaat. De collectie heeft een APMA keurmerk, wat betekent dat de schoenen door ruim 15.000 Amerikaanse podologen is goedgekeurd. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat mensen die normaliter een steunzool gebruiken, geen klachten meer ondervinden als zij Vionic sandalen of sneakers dragen!

Het geheim zit hem in de perfecte balans tussen een stevige, maar flexibele middenzool en de diepe hielkom. Terwijl jij gewoon die leuke sneakers of sandalen combineert onder je outfit, zorgt de verborgen techniek in de zool ervoor dat jouw houding wordt gecorrigeerd en de natuurlijke uitlijning van je voeten tot aan je hoofd wordt ondersteund. En dát vermindert eventuele  klachten zoals rug- en knie klachten, hielklachten zoals hielspoor of het doorzakken van de voet, vaak veroorzaakt door het dragen van slecht zittende schoenen.

De pay-off van Vionic is dan ook niet voor niets: Style. It doesn't have to hurt!

De Vionic collectie ligt sinds dit voorjaar in een groot deel van onze Nelson winkels en is verkrijgbaar op nelson.nl.

Geschreven door

Mariska

Mariska

Marketeer