dinsdag 4 december 2018

De perfecte schoen voor ieder type winterweer!

Na een lange warme zomer is de herfst in volle gang, maar zo nu en dan is het al winters koud. Tijd voor warme winter schoenen! Deze winter zie je de stoere robuuste boots voor iedereen al langskomen. Naast deze boots heb je ook de gevoerdesneakers en natuurlijk de snowboots. Maar welke winterschoen is nu de beste voor jou?

Dames
Voor de dames hebben we in de winkel een heleboel varianten van de bikerboots. Een bikerboot is een halfhoge, iets wat grovere schoen met een stevige zool. Wat deze schoen zo perfect maakt voor de winter is de stevige zool met veel grip, altijd handig voor als het straks glad gaat worden! Daarnaast zijn veel bikerboots te verkrijgen in het leer. Het voordeel hiervan is dat leer warmte vasthoud en als je het goed onderhoud met de Power Protector spray, er ook geen water en vuil in de schoen komt. Wat natuurlijk weer erg fijn is als we straks een mooi pak sneeuw gaan krijgen of als je er nog mee op wintersport gaat.

Kinderen
Voor kinderen is er deze winter zowel keus uit stoere boots als gevoerde sneakers. Kortom veel stevige zolen, warme voeringen en helemaal van leer dus goed te poetsen als ze er lekker buiten op gespeeld hebben. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de winkel bij de Orange Babies collectie. Deze collectie staat vol stoere sneakers in verschillende kleuren. Daarnaast heb je ook de Timberland collectie met zowel boots als sneakers. Helemaal van leer en een echte unisex collectie, dat houd in zowel voor jongens als meiden! Spelen de kinderen nog veel buiten kan een paar snowboots nooit verkeerd zijn. Deze zijn lekker warm en kunnen wel een stootje hebben. Niet alleen handig voor met sneeuw maar ook nu al met buitenspelen.

Heren

Voor de heren hebben we deze winter verschillende keuzes. Er zijn natuurlijk genoeg warme boots te vinden van Panama Jack en Timberland. Maar neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij de Hub collectie. Die zijn gevoerde, leren sneakers die niet meteen al te grof staan. Voor de heren die wat meer casual gekleed willen gaan met een schoen die wel lekker warm en stevig is voor de winter kunnen deze mannen een kijkje nemen bij de Nelson en Rieker collectie.  Kortom koude dagen vragen om warme schoenen!

Kom snel langs in de winkel wij helpen je graag.

Geschreven door

Lianne

Lianne

Blogger, Medewerkster Ecco store Den Haag