donderdag 19 mei 2016

De nieuwe Orange Babies collectie

Ben je al bekend met de kindercollectie van Orange Babies? Nu de zomer eraan komt vind je in de collectie veel slippers en sandalen met het bekende voorgevormde voetbed. Maar naast nieuwe kleuren en prints zijn de modellen dit seizoen ook nog eens verbeterd! Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Verbeterde pasvorm
Het voorgevormde voetbed van de slippers en sandalen zorgt voor optimale steun voor groeiende kindervoeten. Dit seizoen zijn de zolen van de kleine maten flexibeler gemaakt, waardoor de voet beter afrolt. En dit is weer beter voor de loophouding van het kind. Zeker wanneer de voeten nog groeien is het belangrijk dat deze hiervoor genoeg ruimte en flexibiliteit krijgen. De modellen stonden bekend om hun smalle pasvorm, maar doordat ze iets breder gemaakt zijn, hebben ook de kids met bredere voeten geen last meer van de opstaande randen aan de zijkanten. Extra comfortabel dus!

Welke schoenmaat?
Het voetbed in de modellen is zo gemaakt, dat de voet er precies invalt. De voet krijgt steun waar nodig en ook zorgt het voetbed voor een betere grip tijdens het lopen. Belangrijk is dus om in de gaten te houden of de slipper of sandaal niet te groot of te klein is. Anders ontstaan er juíst vervelende drukpunten en misschien zelfs wel blaren! Meer informatie over het bepalen van de perfecte maat bij voorgevormde sandalen en slippers lees je hier.

Onderhoud
Heb je nog een paar Orange Babies slippers of sandalen in huis maar kunnen ze wel een opfrisbeurt gebruiken? Reinig het voetbed dan met de Bama Clean & Care Foam en borstel het suède daarna nog even op met een suède borsteltje. Zo zijn je slippers binnen no-time weer als nieuw. Door dit regelmatig bij te houden zal je zien dat je veel langer met je zomerstappers doet!

Jouw schoenen steunen een goed doel!
Wist je dat je bij aankoop van een paar Orange Babies schoenen ook een goed doel steunt? Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar de stichting Orange Babies die Afrikaanse HIV besmette zwangere vrouwen en hun baby’s helpt. Zo werkt Nelson bijvoorbeeld mee aan een nieuw weeshuis in Okahandja, Namibië. Je loopt dus met een extra goed gevoel op je nieuwe Orange Babies schoenen! Ook voor dames en heren vind je bij Nelson trouwens zomerse slippers, dus neem een kijkje in de webshop of kom langs in één van onze winkels.

nelson-blog-nelson-de-nieuwe-orange-babies-collectie-2.jpg nelson-blog-nelson-de-nieuwe-orange-babies-collectie-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer