maandag 17 oktober 2016

60 jaar Björn Borg

Wie de naam Björn Borg hoort, denkt al snel aan de populaire boxershorts, sportkleding en de natuurlijk de sneakers. Je zou bijna vergeten dat Björn Borg ooit bekend stond als de beste tennisser ter wereld.
Deze zomer heeft de Zweedse oud-toptenniser zestig kaarsjes uitgeblazen. Een mooi moment om eens wat meer te weten te komen over het gezicht van één van de bekendste sportmerken van Europa!
Op de tennisbaan maakte Björn Borg in de jaren '70 en '80 het verschil met zijn kleurrijke spel. Als een echte rockstar veranderde hij met zijn knappe verschijning en zijn persoonlijkheid, het brave tennisimago in een sport voor de gepassioneerde en gedurfde sporters. Ook ontwikkelde hij zich als een écht fashion icoon en liet de wereld zien dat sport en fashion prima samen gaan. Met deze gedachte richtte hij, nadat hij zijn tenniscarrière beëindigde, in 1984 zijn eigen merk op. In 1989 werd de eerste Björn Borg ondergoedcollectie met succes gelanceerd.
Tegenwoordig staat het merk Björn Borg natuurlijk voor veel meer dan alleen de vrolijk gekleurde boxers. Bij Nelson vind je een uitgebreide schoenencollectie voor zowel dames, heren als kids! Leuk is dat je ook in de nieuwste Björn Borg collectie nog steeds zijn visie terug ziet. De collectie kenmerkt zich door de sportinvloeden gemixt met een flinke dosis fashion, de perfecte pasvorm en de hoge kwaliteit.
Speciaal ter gelegenheid van de 60e verjaardag van Björn Borg , hebben we een leuke verrassing. Houd de facebookpagina deze week goed in de gaten!
Björn Borg in actie zien? Bekijk hieronder de heritage video.

nelson-blog-nelson-60-jaar-bjrn-borg-2.jpg nelson-blog-nelson-60-jaar-bjrn-borg-3.jpg

Geschreven door

Sanneke

Sanneke

Blogger, Social Media / Content Marketeer