Terug naar boven

schoenen koop je natuurlijk op Nelson.nl! Uiteraard ben je ook welkom in onze winkels!

Birkenstock online bestellen


De geschiedenis van Birkenstock gaat terug tot het jaar 1774. Door de jaren heen is Birkenstock uitgegroeid tot een wereldmerk en is één van de meest bekende Duitse merken ter wereld. Inmiddels worden de producten van Birkenstock verkocht in zo’n 90 landen over de hele wereld.

De slippers en sandalen van Birkenstock staan bekend om hun unieke, anatomisch gevormde voetbed. Daarnaast biedt Birkenstock altijd hoge kwaliteit, uitstekend comfort en grote functionaliteit. De modellen worden gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige grondstoffen uit duurzame bronnen. Hierdoor probeert Birkenstock zich te onderscheiden van de massa.

De afgelopen jaren zijn Birkenstock slippers en sandalen weer helemaal terug in het modebeeld. Ze zijn razend populair in de mode wereld en zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Birkenstock speelt hier op in door nieuwe modellen op de markt te brengen die voorzien zijn van vernieuwende materialen en originele prints. En niet alleen voor dames en heren, ook voor jongens enmeisjes zijn ze geliefd. Daarbij zijn ze ook ideaal voor de groeiende voetjes van kinderen.


Birkenstock slippers kopen


Zijn jouw oude Birkenstock slippers of sandalen aan vervanging toe of ben je op zoek naar je eerste paar? Bekijk dan snel het aanbod op Nelson.nl of kom langs in één van onze winkels. Wanneer je jouw favoriet op een werkdag voor 22:00 uur besteld heb je ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Boven de € 39,95 betaal je bovendien geen verzendkosten!
Filters